AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Yıldız İstifa Etti

AKP Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyurdu

AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Yıldız İstifa Etti

Kendisine montaj bir görüntü ile komplo kurulduğunu iddia eden AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı Nuri Yıldız İl Başkanı Halil Özyolcu 'yu suçlayan ifadeler kullandığı istifa duyurusunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yıldız açıklamasında ;

ÇOK DEĞERLİ AĞRI KAMUOYUNA VE BASIN MENSUPLARINA
 
  ​07/08/2022 tarihinde whatsaap üzerinde görüntülü olarak +31644172358 nolu numaradan arandım. Hemen akabinde +4915756509979 nolu numaradan ekran görüntüsü alınıp, farklı bir numaradan 10.000 bin dolar karşılığında görüntünün ellerinde olduğunu ve müstehcen bir video hazırlanarak yayınlanacağını tarafıma söylendi. Şantajı kabul etmediğimden dolayı kumpas videosunu sosyal medyada yayınlamaya başladılar.
          İki yıllık süre zarfında yerelde gece/gündüz demeden DAVAM uğruna yaptığım çalışmalar, sözde Dava arkadaşlarım tarafından her seferinde sekteye uğratılmaya çalışıldı.
       Geldiğimiz bu süreçte bu şantaj videosu teşkilattaki sözde dava arkadaşlarım tarafından gerçekmiş algısı yaratılarak lanse edildi.
​Yerelde bu şantaj videosunun şahsımla hiçbir alakasının olmadığını taraflı/tarafsız bütün halk tarafından dile getirilmiştir. Yerelde bu kamuoyu desteğini teşkilatımdan ne yazık ki göremedim.
​Tanınmış ve sevilen bir esnaf olduğumdan dolayı şahsıma yapılan bu itibar suikastını destek veren, sebep olan, hazırlayan, sosyal medya üzerinden şahsıma iftira atan taraflı, tarafsız herkesten hukuk önünde  mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. İki yıllık bu hizmet sürecinde gerek halkımızın, gerekse yerel basınımızın desteği ve teveccühü ile karşılaştık. Bu süreçte de aynı desteği ve samimiyeti gördük bu vesile ile kıymetli yerel basın mensuplarına ve halkımıza teşekkürü bir borç bilirim...
​Şahsımın, ailemin ve yönetimimin daha fazla itibar suikastine maruz kalmaması için; parti teşkilatının bu süreçte olayın montaj olduğunu bildikleri halde arkamda dik bir duruş sergilemediklerinden dolayı 17/10/2020 tarihinde tarafıma tebliğ ettikleri merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa ediyorum.."ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemaleletin
Kemaleletin - 2 yıl Önce

Her türlü işi yap sonra istifa et. ne güzel memleket. Zaten Lütfü Gökbakan ve Mustafa Hocanın onun yanında olmasını da bir türlü anlamadım. Latif beyin başkanlığı şimdiden hayırlı olsun. Her biji HDP

Gökhan Çevez
Gökhan Çevez - 2 yıl Önce

Herşey montaj ya diliniz

Sülüman
Sülüman - 2 yıl Önce

Tamamda İŞKUR başkanınıda ve eşinide bu akp getirmedi mi, Liyakat olmadığı sürece bu işler hep böyle olur. Tüm Türkiye AĞRI yı konuşuyor. Yine ağrı rezil oldu. Adana dan ne farkımız kaldı..

ahmet arpaç
ahmet arpaç - 2 yıl Önce

esas hamur akparti içe başkanı ubeyten sorun

Ağrılı
Ağrılı - 2 yıl Önce

Kendisini tanırım.
Dürüst, doğru bir esnaf olarak bildim hep.

Video montaj mı gerçek mi bilmem ama onurlu bir şekilde istifa etmiş.
Keşke herkes Nuri bey kadar onurlu davranabilse, makamın adını kötülememek adına istifa etmesini bilse.

Ama nerde..

Ömer
Ömer - 2 yıl Önce

Nuri beyi yıllardır tanırım, dürüst ve yardım sever bir kimsedir. Kendisi siyaset öncesi de yardım severliği, vefası ve fedakarlıklarıyla tanınan nadide bir şahsiyettir. Kendisi partiyle birlikte var olmuş ya da şahsiyet kazanmış kartondan bir kişilik olmadığından yine yoluna devam edecektir. Temennim ülkemizde amasız ve fakatsız hizmet edecek gönül eri adil kimselerin tüm üst düzey kadrolara gelmesidir. Esas olan tarafgirlik değil adil ve liyakatli olmaktır.

Cem.
Cem. - 2 yıl Önce

Çok güzel ekip yakalamdilarmindan pardon diyebilen bir zümre.bir defada bir şey olmaz diyenlerden ne beklersin.

Admin
Admin - 2 yıl Önce

Allah sabırlar versin sana üzülme hak yerini bulur


SIRADAKİ HABER