Yaşanacak Ölümlerden Ağrı Belediyesi Sorumludur

Ağrı da kurumlar arası çatışma akıl almaz bir uygulamanın devreye konulmasına neden oldu. Ağrı Belediyesi tarafından mühürlenen Aras Edaş arızalara müdahale edememelerinden kaynaklanacak ölüm ve mal kayıplarından Ağrı Belediyesi sorumludur edi.

Yaşanacak Ölümlerden Ağrı Belediyesi Sorumludur

Ağrı’da kurumsal kimliklerin çatışması halkı mağdur ediyor. 

Ağrı Belediyesi tarafından görüntü kirliliği bahane edilerek mühürlenmesi üzerine ARAS EDAŞ  Ağrı il koordinatörü Halil İbrahim GÖK bir basın açıklaması yaptı. 

Gök basın açıklamasında yaşanabilecek olumsuzluklarda meydana gelecek can ve mal kayıplarından Ağrı Belediyesinin sorumlu olacağını vurgulayarak konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade etti. 

Halil İbrahim Gök’ün basın açıklamasının tamamı şu şekilde  

Ağrı il koordinatörlüğü olarak Ağrı Belediye Başkanlığınca hukuksuz ve hiçbir haklı gerekçeye dayanmaksızın işletme faaliyetlerimizin durdurulmasına ilişkin siz basın mensupları ve halkımızı bilgilendirmek üzere karşınızdayım. 
Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından yazılan yazı ile hiçbir hukuki dayanak belirtmeksizin sadece çevreye verilen görüntü kirliliği öne 
sürülerek binanın tahliyesi talep edilmiştir. 

Yazılan bu yazıya şirketimizce yasal süresi içerisinde itiraz edilmiş ve gerek imar kanunu ve gerekse imar kanununa dayanılarak hazırlanan plansız alanlar yönetmeliğine göre işletme faaliyetlerimiz için kullanılan bina ve müştemilatı olan ambar ile sahasının ruhsata tabi olmadığını belirtir. İtirazımıza hiçbir cevabi yazı yazılmadan bugün itibari ile yazdıkları yazıyı gerekçe göstererek işletme binamız ve ambarlarımız zabıta ekiplerince hukuksuz olarak mühürlenmiştir. 
Kamu kurumu ve kamu hizmeti sunan diğer kuruluşların vatandaşa daha etkin ve sürdürülebilir hizmet sunabilmeleri için koordineli bir şekilde çalışma yükümlülüklerinin olduğu malumunuzdur. Yapılan bu işlem hem hukuki dayanaktan yoksun ve hem de sonuçlarından dolayı 550 bine yakın nüfusu olan ilimizi olumsuz olarak etkileyecektir. 
Oluşacak arıza ve kesintilere işletme binamız ve ambarlarımız mühürlendiği için zamanında müdahale edilemeyecek ve bu durum nedeni ile il genelinde halkımız mağdur olacaktır. 
Yaşanacak elektrik kesintilerinden dolayı oluşabilecek can ve mal kaybı ile diğer her türlü olumsuzluklardan Ağrı Belediye Başkanlığı sorumlu olacaktır. 
Bu durumun çözümü için en kısa zamanda adli ve idari yargıya başvuracağımızı siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile kamuoyuna sunarız. 
Saygılarımla. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yevmiyeci
Yevmiyeci - 3 yıl Önce

Canım sizde biraz kesenin ağzını açın yani hiç mi zubuk zadenin filmini izlemediniz

Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Aras edaş yaptığı uzun süreli kasti zorbaca kesintilerle çok sayıda insanın ölümüne sebebiyet vermiş bir kurumdur.işledikleri suçu iyi bildikleri için böyle konuşuyor bence.

SIRADAKİ HABER