Ve Nihayet Hastane Hizmete Başladı

Ağrı Devlet Hastanesi bir ünite ile faaliyet vermeye başladı

Ve Nihayet Hastane Hizmete Başladı

Ağrı Devlet Hastanesi Diyaliz Birimiyle faaliyete başladı.

2011 Yılından beri yapımı devam eden Ağrı Devlet Hastanesi yeni binası bugün Diyaliz ünitesi faaliyete sokarak hasta kabulüne başladı.

Yeni Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi açılışında konuşan Ağrı Valisi Süleyman Elban ;İlimizde insanımıza daha iyi ortamda daha fazla alanda hizmet verebilmek için Devlet Hastanemizin yapımı devam ediyordu,hastanemiz tamamlandı.Hastaneye taşındık bu hafta sonu Diyaliz Ünitemiz taşındı ve hizmet vermeye başladı.Bundan sonra da sırasıyla Kadın Doğum ve Lavaratuvar birimlerinin taşınması devam edecek ve kısa bir süre içerisinde hastanemizin tüm ümüteleri burada hizmet vermeye başlayacak.İşin Özelliği gereği hemen aynı gün aynı hafta tüm birimlerin taşınması söz konusu olmaz.Diğer birimlerde de hizmet verilmeye devam ediliyor .Hizmette bir aksama olmasın bir zafiyet oluşmasın diye Sağlık Müdürlüğünde ki arkadaşlarımız programlarını yaptılar ve peyder pey tüm birimleri kısa bir süre içerisinde toparlayıp burada hizmet vermeye devam edeceğiz, dedi. Vali Elban konuşmasının devamında ‘’hastanemizin Ağrı ya ve Türkiyeye hayırlı olmasını diliyorum hastanenin yapımında emeği geçen Cumhurbaşkanımız hükümetimiz sayın milletvekilimiz ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz,dedi.

Elban Hastanenin peyzaj ve yol yapımınıda kendilerinin üstleneceğini ifade etti.

Vali Elban soru üzerine ‘’net bir tarih vermek zor iş teknik boyutuyla değerlendirilerek en kısa zamanda hizmet aksatılmadan ve zaafiyete uğratılmadan tamamlanacaktır ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 14:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Memet demir
Memet demir - 6 yıl Önce

Allah'tan korkun yapılan göz boyama pazar günü bende hastaneye gitim ben ınsatciyim benim gördüğüm hastanedeki eksiklere bakılırsa daha dört ayada bitmez

SIRADAKİ HABER