Çukur Ağrı da Sahaya Çıkıyor

Show Tv'nin Çukur'u Ağrı da futbol tutkunu gençlere ilham oldu.

Çukur Ağrı da Sahaya Çıkıyor

Ağrı’nın Taşlıçay İlçesinde Taşlıçay Spor Kulübü tarafından gençlerin futbola ilgisini arttırmak ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla Yönetici Hüseyin Arslan’ın organizatörlüğünde futbol turnuvası düzenleniyor .

İlk müsabakasının bu gün oynandığı turnuvaya 11 takım iştirak ediyor.

Bugün oynanan Gündüz Spor –Murat 89 Spor arasındaki müsabaka Murat 89 Spor’un 5-4 lük galibiyeti ile sonuçlanırken.Maçlar ilçede farklı bir heyecan yaratıyor.

Turnuvanın en ilgi çeken takımı Show Tv de bu sezon gözterime giren Çukur Dizisinin gençler arasında oluşturulan bir takımın isim babası olması .Forma yaptıracak parası olmayan gençler satın aldıkları formaları kendi imkanları ile boyayarak Çukur ismini ve dizide çukur mahallesinin sembolü olan armayı resmediyorlar .

Taşlıçay Spor Kulübü yöneticisi Hüseyin Arslan turnuva ile birlikte Taşlıçaylıların birbirlerine bakışlarının farklılaştığı bu etkinlikle farklı siyasi düşüncedeki insanların kaynaştığı amiriyle,memuruyla köylüsüyle Taşlıçay halkının birbrine daha çok yakınlaştığının altını çizdi.

Arslan Çukur Spor oyuncularının gayretinide ilçe halkının bu tür organizasyonlara duyduğu hasretin en belirgin örneği olduğunun altını çizdi.

5 Mayıs ta ilk maçını Kral 04 Spor la gerçekleştirecek olam Çukur Spor’un da yer aldığı turnuvaya katılacak takımlar da şu şekilde sıralanıyor ;

Murat 89 spor

Eğitim spor

Aş. Dumanlı spor

Gündüz Spor

Jandarma gücü spor

Kumluca Spor

Yardımcılar Spor

Çukur spor

Barış Spor

Gençlerbirliği

Kral 04 Spor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER