Ağrı İYİ Partiye Katılım İftarı

Ağrı İYİ Parti iftarda buluştu

Ağrı İYİ Partiye Katılım  İftarı

Ağrı da siyaset yapma kararlılığında olan İyi Parti İftar yemeğinde buluştu.Çeşitli partilerden istifa ederek İYİ Partiye katılan yaklaşık 50 kişiye Ağrı İYİ Parti İl Başkanı Cengiz Alpaslan tarafından parti rozetleri takıldı.

İYİ Parti Ağrı Milletvekili Adaylarından Bedri Yavuz Hatunoğlu ve Ayhan Aslan’ın da katıldığı 200 kişilik iftar yemeğinde İyi Partililer dinamizmi ve heyecanı dikkat çekti.

Yemekte konuşan İl Başkanı Cengiz Alpaslan;Çok kısa bir süre kurulmuş ve yine bir süre önce İl Başkanlığı tevdi edilmiş partimizin Ağrı da da teveccühe mazhar olmasını sevinçle karşılıyoruz, seçime çok kısa bir zaman kaldı ve biz Ağrı’nın en güçlü listesini oluşturmanın avantajıyla Ağrılı kardeşlerimizin karşısına çıkacağız. Ağrılılar artık kimse yok demeyecek ,Ağrılılar artık başkasımı var sorusunu sormayacaklar.Birbirinden kıymetli Adaylarımızla biz varız diyoruz biz yarınlara iyi geleceğiz gelecek bizimle iyileşecek.Ağrı İyi Olacak Türkiye İyi olacak bu yolda çabalarımızın karşılığını İnşallah hemşehrilerimizin de desteğiyle Ağrı Siyasi tarihine altın harflerle yazacağız ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp gibi
Akp gibi - 6 yıl Önce

Akp gibi birbirlerine silah çekmemişler. Bence şans verilmeli.

salih
salih - 6 yıl Önce

Ülkenin de Ağrının da artık yeni bir soluğa ihtiyacı var.umarım tecihlermizi alışkanlıklar belirlemez.

Emre
Emre - 6 yıl Önce

Yavuz hocam Allah yardımcınız olsun Küpkıranlılar yanınızda

SIRADAKİ HABER