Ağrılı Boksör İspanyada Madalya Arıyor

Dünya ikincisi sporcumuz İspanyada Türk Bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor

Ağrılı Boksör İspanyada Madalya Arıyor

Ağrı’lı Milli Boksör Bayram Malkan, İspanya’da düzenlenecek olan 2018 Akdeniz Oyunlarında Bok Milli Takımı büyükler Kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek. 

İspanya'nın Tarragona kentinde  22 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmalara katılacak olan Bayram Mlakan ve Antrenörü Volkan Sarı turnuva öncesi açıklamalarda bulundular.

 Antrenör Volkan Sarı sporcusunu anlatırken ; Adem Kılıççı’dan sonra Ağrı ilinden son zamanlarda yetişen en başarılı boksörümüz Bayram Malkan’dır. Sayısız Türkiye başarıları yanı sıra Avrupa’da dünya ikinciliği başarısı gösterdi. Sporcumuz şimdi Boks Milli Takım büyükler kategorisine seçilerek ilimizi ve Ülkemizi 2018 Akdeniz Oyunlarında temsil edecek. Burada ki hedefimiz her zaman olduğu gibi zirvede yer almaktır ,dedi.

Milli Boksör Bayram Malkan ise yapmış olduğu açıklamada; İspanya’nın Tarragona kentinde düzenlenecek olan 2018 Akdeniz Oyunlarında Ülkemi ve Ağrı’yı temsil edeceğim için çok mutluyum. Antrenörüm Volkan Sarı ile çalışmalarımın meyvesini alacağım bir şampiyona olacak. İnşallah İspanya’da Türk Bayrağımızı dalgalandıracağım , dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER