Yetimler İftarda Buluştu

''Yetim Gülerse Dünya Güler''şiarıyla yola çıkan İHH iftarda yetimlerle buluştu

Yetimler İftarda Buluştu

Yetim Gülerse Dünya Güler Şiarıyla yola çıkan İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği İHH Ağrıda 400 yetim aile ile biraraya geldi.

banner47
15 Temmuz Şehitler Parkı'nda hizmet veren Dolphin Cafe Restoranda gerçekleştirilen iftar buluşmasında İhh Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin İftar öncesinde bir konuşma yaptı Engin konuşmasında ;Bu kardeşlerimiz yeryüzünde bizlerin Allah’ın rızasına ulaşması için çok önemli bir vesile aracıdır. Onları öyle görmemiz gerekiyor. Öyle hissetmemiz gerekiyor. Yeryüzünün zalimleri her gün coğrafyalarımızı işgal ediyor, çocuklarımızı öldürüyor, annelerimizi öldürüyor ve kutsal değerlerimize saldırıyor. Bizler Müslümanlar ve inananlar olarak yeniden İslam’ın kardeşliği ile bir araya gelmek ve kenetlenmek , İslam kardeşliği aidiyetinde bir araya gelmek zorundayız. Cemaatlerimiz, cemiyetlerimiz, mezheplerimiz ve meşreplerimiz her biri birer araçtır. Doğru kullanabildiğimiz oranda birer araçtır. Ama onları araç değil amaç haline getirdiğimiz anda kendi felaketimizi hazırlamış oluruz” dedi.

Ağrı İhh bugün misafir ettiği 400 yetim çocuğu başlatmış oldukları Bir yetimde sen giydir kampanyası baştan aşağı giydirmişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER