Erbakan'ın Tek Bakanı Tokar Ağrı'dan Aday

Saadet Partisi 27. dönem Milletvekili adayı Ziyattin Tokar Milli Gazetede Erbakan'ın tek bakanı olarak yazıldı.

Erbakan'ın Tek Bakanı Tokar Ağrı'dan Aday

Milli Görüş'ün gazetesi olan Milli Gazete Köşe Yazarlarından Ahmet Yavuz bugün ki yazısında Ağrı Saadet Partisi 1. sıra adayı Ziyattin Tokar'a yer verdi.

Ahmet Yavuz'un ''Hile sandıktan önce ''isimli kulis makalesinde Ağrı Milletvekili adayı Ziyattin Tokar'dan Erbakan'ın tek bakanı olarak bahsederken Tokar'ı şu ifadelerle anlattı.

İşte o yazıda Ahmet Yavuz'un gözüyle Ziyattin Tokar ;

''Senlik benlik demeden, el ele verip gelin bir olalım. Bu gidişi değiştirelim" diyor. Kim mi o? Erbakan'ın tek bakanı! Hoca’nın teknik adamlarından. Milli Görüş Lideri Erbakan’ın bu seçimde Saadet’ten aday olan tek bakanı. 54. Refahyol Hükümeti’nin Çevre Bakanı M. Ziyattin Tokar. Ağrı’dan ses veriyor.

banner47
Siyasetçi Tokar’ın mesleki kariyerinde ise uçak var, motor var, makine var, belediye var. Say say bitmiyor. İşte onlardan bir kaçı.

 *

1994'te Refahlı Belediyelerin teknik organizasyonu için H'oca ile birlikte kurduğu BELTAŞ, GENTAŞ ile traktör ve dizel motor üreten TÜMOSAN Genel Müdürü… TAİ F-16 Uçak Fabrikası Üretim Müdürü... ORS, MKE, BTH, TEKDER, TURKAK, SSM Koordinatörlüğü...

*

Peki Ağrı için ne mi yapmış?

Ağrı Ahmed-i Hani Havaalanı Yatırımından, ilçe, köy yolları, içme, sulama suyu yatırımları, okul yapımlarına... Hemşire, doktor, öğretmen ve vasıflı eleman temini ve tayinine kadar Tokar'ın Ağrı'ya yaptığı hizmetler de sayfalar tutuyor. Hem siyasi tecrübe hem teknik birikim ile Saadet'in adayı olarak 24 Haziran’da milletinin huzurunda.'

YORUM EKLE
YORUMLAR
Baran
Baran - 6 yıl Önce

başarılar sayın bakanım

SIRADAKİ HABER