Ağrı'ya Müjdeli Haber

Ağrı'ya Müjdeli Haber:Başbakanlık yolu açılıyor

Ağrı'ya Müjdeli Haber

Bakmayın Siz öyle afilli başlık attığımıza gece sahur için eve yürürken Yasinle ‘’Ağrı Valisine söyleyin Belediye Başkanını uyarsın, Yollar köstebek yuvasına’’ döndü başlıklı bir haber tasarlıyorduk bugün çok şükür sayın Başbakan’ımızın Ağrı’ya gelmesi münasebetiyle yolların yamanmaya başladığını gördük.

Ben uydurdum ismi de Iğdır’ın Vali yolu caddesinin isminden esinlenerek yoksa gerçi biz protokol yolundan alışığız Böyyök adam asfaltlarına hani şu Cumhurbaşkanı geldiği zaman kış ortası dökülen asfaltla, döşenen çimle .

Şaka bir yana ben Ağrı’nın bu kadar aciz duruma düştüğü bir dönem daha görmedim bu yaşıma dek .

Biz haketmiyoruz bunu kardeşim tercihimiz ne olursa olsun haketmiyoruz.  Karslı Bakan( Ahmet Arslan) Dsi bölge müdürlüğü bütçesinden kayyum atayamadıkları Kars’ın yolunu kaldırımını yenilerken biz biri gelmese köstebek yuvasına dönmüş bir kentte yaşamayı haketmiyoruz.

Biz tarihi ipek yolunu  güzergahı değiştirilerek demir yolunun Iğdır’a taşınmasını haketmiyoruz neyse uzatmayalım bu meseli seyredenler, alkışlayanlar,yalananlar haketsede biz haketmiyoruz.

Bir parmak balın ağzımıza çalınacağı bir seçim, çok vaad döneminde Mühendislik Fakültesini açma kabiliyeti gösterememiş iktidarın ( İktidarın diyorum çünkü Rektör yok A.İ.Ç.Ü de) Erzurum’a 20 tıp öğrencisi hediye etmesine kananlar haketsede eski Ağrı’yı bilen biz Karaköseli’ler bunu haketmiyoruz.

Asfalt tutmaz dedikleri kış ortasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Protokol yolundan sonra bugün çalışmalarına başlanan yarına bitecek olan eski adı Erzurum Caddesi olan Başbakanlık yolumuzun ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.

24 Haziran sonrası oluşacak iktidar sahiplerinden de en azından 1 yıl Cuma Namazlarını Ağrı da kılmasını yok Sayın Akşener seçilirse de altın günlerini Ağrı da yapmasını bekliyoruz.Belki yollarımız yola köyümüz kente bu vesile ile dönüşür umuduyla.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmed
Ahmed - 6 yıl Önce

Kusura bakmayın ama bu kadar insafsız haber yakışmıyor size. Daha ortada seçim yokken vali bey iki ekiple ağrıda asfalta başladı ve karın yağdığı güne kadar 100 milyon tl tutarında asfalt yapacağının sözünü verdi. Bu hafta yapılan dogalgaz kazısından sonra yapılan asfaltı basbakan geliyor diye lanse etmek, yuz milyon tutarinda onlarca kilometrelik asfalt çalışmasına nankörlük etmektir. Ağrı tarihinde gormedigi kadar asfalt, peyzaj, agac, park, üst yapi vb. çalışma görürken bir gazeteci olarak size düşen takdir ve teşvik etmektir nankörlük degil.

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Geldigi günden bu yana ağrı için hic düşünülmemiş projeleri düşünen ufku ve çalışkanlığıyla ağrıya değer katan yüzlerce km asfalt çalışması başlatan bir insana bu tür karalama haber yapmak haksızlıktır. El insaf

Bak be
Bak be - 6 yıl Önce

Bak be yorumlara baktım da çok kahkaha attım lan arkadaş ağrı asfalt yada ağaçla göz boyaması yapana kadar bi bu üniveristeyi değerlendirin köstebek yuvası doğru çünkü çok değer verdiğiniz vali bu zamana kadar hangi mahale arasından geçti sahi bu seçimler de olmasa bu göz boyama olan ağaçlar (göremediğim ağaçlardan) ve 3 aylık asfalt yoksa hiç yapmazlar eğer ağrılıysan milletvekillerine ayakçı olana kadar gelişim ve proje iste ama iptal olmayacak kesin bir proje

ağrılı
ağrılı - 6 yıl Önce

yaptığım yorumdan sonra ideolojik davranan bazı arkadaşlar çok alakasız şeylere temas etmişler. ben vali diyorum birileri ekrem çelebiden, önceki yöneticilerden bahsediyor. arkadaşlar gelen hizmete idelojik bakıp nankörlük edersek kimsede hizmet şevki kalmaz. mahalle aralarını iyi biliyorum. sırrı sakık zamanında araçla geçilemeyecek sokakları bu valimiz asfaltladı. merak etmeyin saydığınız mahallelerin hepsi asfaltlanacaktır. çünkü vali bey özel idare bütçesinden 100 milyonluk asfalt bütçesi ayarlamış. yav fırsat ayağımıza gelmiş, bütün kurumların ödeneklerini alarak ağrıyı dönüştürmeye çalışan bir valimiz var hala memnun olmayıp köstek oluyorsunuz. ağrı tarihinde görmediği kadar park-peyzaj çalışması görüyor. mahallelerde yapımına başlanan parklardan havaalanı yamaçlarına, orta refüjlerden yol kenarlarına onlarca yerde yüzbinlerce ağaç dikiliyor. bu memlekette dikili ağacı, eseri olmayanlar ve bunları destekleyenler bunu anlayamazlar. park-peyzajın haricinde ağrı park projesi, dere ıslahlarıı, tekstilkent, AVM, erzurum caddesine alternatif cadde, ışıklardaki alt geçit, havaalanı yolunda termal su sondajı, oteller bölgesi, meyve bahçeleri, yeni belediye binası ve katlı otopark, yeni otobüsler makina parkı, kodlaağrı, yeni mezarlık, yeni çöp depolama tesisi, hayvan barınağı gibi onlarca projesi olan bir adamı desteklemek yerine köstek olmak hizmeti elinin tersiyle itmektir. bu saydıklarımdan sadece tekstilkent projesi 2000 kişiye yakın kişiye iş olanağı sağlayacak inşAllah. hangi partili olursak olalım ama ağrıya gelen bu fırsatı kaçırmayalım. şunu da söylemekte fayda var hangi partiden olursa olsun gelecek sene seçilecek başkan bu projelerin onda birini yapamaz çünkü bu işleri yapabilmek için hem devlet desteği hem de bu valimizdeki gibi vizyon gerekiyor. o yüzden kusur bulacağımıza vaat ettiği bu projelerin takipçisi olalım. selametle

Gerçek !
Gerçek ! - 6 yıl Önce

Yorum yapan arkadaşlar türkiyede yaşamıyor sanırım arkadaşlar AKP türkiyenin yüzünü değişti ancak ağrı bundan zerre nasiplenmedi sosyo ekonomik anlamda maalesef sonuncuyuz ve ısrarla istikrarla sürdürmekteyiz ve bence susun bunu dile getirenlere baskı yapmayın !!!

Adem
Adem - 6 yıl Önce

Yorum yazan arkadaşlar siz sanki ağrı'da değilde başka şehirde yaşıyorsunuz mahalle aralarına hiç araçla girdiniz mi yollar perişan çamur ve pislik içinde birde yağmur yağarken asfaltın atıldığı nerde görülmüş kış ortasında tayyip erdoğan gelecek diye asfalt atmadilarmi hepimiz gördük orta refüj taşlarını dün boyattılar şu göz boyama şeylerle artık övünmeyin ağrı'nın bir tek sorunu asfaltmı biraz gözünüzü açın gerçekleri görün.

Has ağrılı
Has ağrılı - 6 yıl Önce

Bazı iktidara mı yakın desem iktidarın paralı klavye memurları mı desem. Bilmiyorum ama bir ağrılı olarak çok şey söylemek istemiyorum ama Allah’larından bulsunlar ben insafsızlar be vicdansızlar mahhalle aralarına Fatih Mah Alpaslan öah ve diğer mahalleleri görmediniz hadi görmediniz diyelim ya sizde azıcık şeref olsa hastaneyi sorgularsınız ne oldu hastane neymiş efendim iktidarı eleştiriyoruz yöneticilere vicdansızlık yapıyoruz neden eleştirince doğruları söyleyince oy kaybı olacak peki sayın Çelebi’nin ağrıya ne hizmeti olacak ?? Bana açıklaya bilirimi bir vatandaş denilecek çok şey var ama anlayan Yok yazık memleketime yazık sizin gibi dürüst gazeteciler tebrik eder tarafsız gerçek haberlerinizin devamını dilerim

Adem yildirim
Adem yildirim - 6 yıl Önce

Millet kendini belli etmeli


SIRADAKİ HABER