THOF ta Bir Ağrılı

Ağrılı isim THOF yönetimine girme başarısını gösterdi.

THOF ta Bir Ağrılı

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan THOF ( Türkiye Halk Oyunları Federasyonu) genel kongresinde Federasyon yönetimine Ağrılı Halk Oyunları Eğitmeni Cahit Belge de seçildi..

banner47
14 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2. olağanüstü genel kurulunda Başkan adayı olan  Suat Aksu'nun yönetiminde yer alan Cahit Belge Türkiye Halk Oyunları Federasyonu yönetimine seçilen ilk Ağrılı oldu.

Belge Divana sunulan yönetim listesinin yedek üyeleri arasında 10. sırada yer aldı. Cahit Belge Ağrı da Halk Oyunlarının yaşatılması için emek harcayan ve çalıştırdığı ekiplerle bir çok başarıya imza atan bir isim olarak biliniyor.

Halk Oyununları Eğitmeni Cahit Belge Ağrı da yok olma noktasına hızla ilerleyen halk oyunlarının yeniden hayat bulması için gerçekleştireceği çalışmalarda başarılar diliyoruz. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Biri
Biri - 6 yıl Önce

Bana göre bugüne kadar ağrıya gelmiş geçmiş en iyi adam sırrı sakikti ama ne olursa olsun bizim insanlarımız hak ediyor bir gün 100 kişi toplanıp bi beledyieye gidip derişim şurası bozuk mecbursunuz yapmaya vergilere gelince kuruşu kuruşuna almayi biliyosunuz agriya biro bisi yalicakti o adamida yotan sebeblerle gorevden aldilar bu yalilan seyler cicec agac vs hepsi sırrı sakikin yaptigi seyler sadece bozup bidaha yaliyolar bize gercekten agriya onem verip siyasetten uzak duracak gece yatarken ağrıya ne yapabilrim die düşünecek gerektiği zaman fedakarlık yapacak bi insan lazım gerçek bi agri sevdalısı lazim .

SIRADAKİ HABER