Özel Hareket Polisleri Sahurda Misafir Ağırladı

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde Özel Harekat Polisleriyle Sahur yaptı.

Özel Hareket Polisleri Sahurda Misafir Ağırladı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube müdürlüğü tarafından düzenlenen sahur buluşmasında İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız nezaretinde Özel Hareket polisleri  Ağrı Valisi Süleyman Elban'ı ağırladı. .

Düzenlenen sahur programında Özel Hareket Polislerinin misafiri olan Vali Elban , “Polis Özel harekat’taki arkadaşlarımızla özellikle Ramazan ayında iftar veya sahurda bir araya gelmeyi planlamıştık. Bugün kısmet oldu. Sahur sofrasını beraber paylaşıyoruz. Ramazan’ın bu güzel gününü bereketi tüm güzelliği hep beraber yaşadık.İnşallah Rabbim sağlık ve huzur içerisinde nice Ramazanlarda iftar ve sahur sofralarında bizleri hep beraber buluşturmayı nasip eder diye temenni ediyorum.Sizlerin ve ailenizin gelecek olan Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Özel Harekat Polislerinin ifa ettiği görevin kutsal bir görev olduğunu belirten Vali Elban, konuşmasına şöyle devam etti; “Bu masa etrafında bulunan arkadaşların bir kısmı da kısa bir süre önce Afrin`de sıcak bir bölgeden yeni döndüler.Dolayısıyla bu arkadaşlarımız yürekleri ve imanları ile memleket, bayrak , milletin birliği , imanı ve kutsal değerleri söz konusu olduğunda her an her dakika gözlerini kırpmadan göreve hazır olduklarını biliyoruz. Oradan döndükten sonrada ayaklarının tozlarıyla ilimizdeki görevlerine hemen başladılar. Sürekli hem şehirde hem kırsalda görev ifa ediyorlar. Temennim odur ki yüce Rabbim hem bu kardeşlerimizin hem de tüm güvenlik birimlerimizin ayağına taş değdirmez. Onları muhafaza eder ve inşallah sağ salim hepsi vatan millet görevini verildiği yerde ve süre içerisinde tamamlayıp aileleri ile huzur ve sağlık içerisinde bir ömür geçirirler diye temenni ediyorum. Ben bizimle gecenin bu saatinde sahur sofrasını paylaştıkları için de teşekkür ediyorum. Beraber sahurun güzelliğini ve bereketini paylaştık herkese afiyet olsun” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER