Tut Yakasından Ekrem Bey

Ak Parti Milletvekili Adayı Ekrem Çelebi’nin Seçim otobüsünün üstünden kendisiyle aynı kıymetteki adayları işaret ederek ‘’bunların yakasından tutarım’’ ifadesi cesaretlendirdi bizi doğrusu isterseniz.

Tut Yakasından Ekrem Bey

Ak Parti Milletvekili Adayı Ekrem Çelebi’nin Seçim otobüsünün üstünden kendisiyle aynı kıymetteki adayları işaret ederek ‘’bunların yakasından tutarım’’ ifadesi cesaretlendirdi bizi doğrusu isterseniz.

Birisi her iki aday adaylığı döneminde de önünde önünü iliklediği daha dün il başkanım dediği diğeri ciddi manada ‘’Hanımefendi’’ hitabının karşılık bulduğu bir Hanım’a karşı sergilediği bu tutumun nezaket boyutu tartışılsada bizim şimdiki mevzumuz bu değil.

Umarım bunu en kısa zamanda kendi içlerinde özeleştiri mekanizmasını çalıştırarak çözümlerler çünkü ciddi manada Ağrı Siyasetinin nezakete ,hoşgörüye ve ‘’kul’’ların siyaset yaptığı bir sürece ihtiyacı var.

Neyse dönelim konumuza madem bu çıkışı yapacak yüreklilikte bir adayımız var o halde gelin o eli boş bırakmayalım da tutması gereken yakayı uzatalım ellerine bakalım dediği kadar delikanlı bir tutumu seçim öncesinde sergileyecek mi Ekrem Bey ?

Sayın Çalebi Ağrılıların artık Ak Partililerin sıraladığı vaadlere inanmadığını sizde sahada yaptığınız çalışmalarda gözlemlemişsinizdir sanırım. Sizin sağlık kompleksi gibi çok önemli müjdenizin yankı bulmamasının sebebi de budur sizde anlamışsınızdır umarım.

Bu da gösteriyor ki sizin vaadleriniz değil icraatlarınız bu halkı harekete geçirecektir Ak Parti’nin seçim sonrasına vade alması mümkün görülmemektedir.

Bunun en yakın örneğini Milletvekilliğiniz döneminde gerçekleştirilen ‘’tekrarlı ‘’2014 yerel seçimlerinde müşahade etmiş olmalısınız.

Madem durum bundan ibaret hadi gelin elinizi boş bırakmayalım size birazda ayaklarınızı kaldırırsanız üzerinden Ağrı Milliyetçiliği yaptıralım İl Tarım Müdürlüğündeki yolsuzluktan,İşletme Caddesinde projesinin iptal edilemesi sonrası kirası bedelinde satışa çıkarılan işyerlerinden şimdilik dem vurmayalım.

Bunun için önceki yazımızdan yardım almamız sizin için sorun teşkil etmez umarım.

O halde üstüne üstlük ‘’OHAL’’ de buyrun burdan bakın… Uzattığımız bu yakayı tutacakmısınız bakalım amma 24 HAZİRANDAN ÖNCE OLMAK ŞARTIYLA …Hadi Bismillah…

‘’Öncelikle Ağrı İl Sağlık Müdürülüğüne tarafınızdan ( hükümetinizce) atanan Kalp Damar Cerrahı Ali Bulut’un İl sağlık Müdürü olarak atanmasının hemen akabinde gerçekleşen ilk kurum içi atama ile Ağrı da olan kadrosunu Amasya’ya aldırmış olmasını nasıl karşılıladığınızı merak ettiğimi belirtmek isterim.

Yani Ağrı ya idareci vasfım dışında bir hekim olarak tek bir gün bile hizmet etmem diyen birininin ‘’siyasi kimliğinizi bir tarafa bırakarak ‘’ İl sağlık müdürlüğü görevini üstlenmesini ve bu görevi üstlendiği dönemlerde ‘’Ağrı da hava sıcaklığı henüz 29 dereceye ulaşmamıştır’’ açıklamasıyla Ağrının çaresizlinden çok Ak Parti’nin siyasi zekasıyla alay eden birini hazmedebiliyormusunuz ?

Çocuklarınızı, bırakın çocuklarınızı kendinizin steril şartların sağlanmadığı bir ortamda ameliyat masasına yatırılmasına müsaade ededermisiniz ? Şayet cevabınız hayırsa bu adamın içinde var olduğunuz siyasi yapının zekasıyla alay etmesine ve bu memleketin çocuklarını şartların uygun olmadığı bir ortamda ölüme yatırmasına nasıl müsaade edersiniz ?Bunu bir vicdan meselesi olarak nasıl izah edersiniz?

Efendim geçelim bu meseli çok yazdık duymadınız görmediniz görmezden geldiniz yüzyüze görüşmelerde bile topu taça atmayı tercih ettiniz.

Şimdi sağlık çalışanlarının bize aktardığı iddialardan bahsedelim biraz isterseniz.

Kısa bir süre önce Tutak Devlet Hastanesinin tek çocuk hekiminin geçici görevle Patnos’a kaydırılmasının ardından kendi isyanı sesebi ile istifasını sunan ve Ebys ye düşen istifasını daha sonra yalanlamak zorunda bırakılan Tutak Devlet Hastanesi Başhekimi Cafer Akdemir’in yediği tehdidi uğradığı mobbingi düşünebiliyormusunuz?

Ki aklınca yaşananları örtbas etmek için çırpınan bu zavallı hekimin Ağrı Devlet Hastanesi Kalp Damar uzmanından aldığı 4 günlük raporun hemen ertesi günü hasta yatağında(!) yatması gerekirken Tutak’ta kadınlar gününe ilişkin gerçekleşen etkinlik için çabaladığınıda yakın şahitlerinden dinlemek mümkün ,olur ya insana inanmaz, vatandaşa itimat etmezseniz kentin her köşesinde ve hatta kaymakamlık binasında var olan kamera kayırlarından ya Dr Cafer Akdemir’in yalancı yada raporun sahte olduğunu teyit ettirebilirsiniz.

Yine bize ulaştırılan iddialardan birindede ;Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ Bey’in eşinin usulsüz olarak Ağrı da geçici görevle çalıştırıldığı geçici görev süresinin kısıtlı olduğu lakin hanımefendinin kadrosunun bulunduğu Diyadin Devlet Hastanesi döner sermayesinin yüksek olması sebebiyle maaşının Diyadin Devlet Hastanesi üzerinden usulsüzce yapıldığı da var.

Şayet iddia doğruysa Mali Sekreterin yani musluğun başındaki adamın bu tavrını bize nasıl izah edersiniz onuda varın siz düşünün.Pek tabii bunun da kontrolü mümkün maaş bordrosu denen devletin resmi dili olan yazılı evrak var nihayetinde olmadı banka hesapları değiştirilemez böyle bir hadisede.

Ve şimdilik son iddiayıda dillendirdikten sonra sizden cevap bekleyelim dilerseniz?

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimliği sonrası yerli personele uyguladığı mobbingle İllallah dedirten mevcut Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Aykut Başer’e ilişkin. İddia edilir ki Aykut Bey Ağrı Devlet Hastanesinde görev yaptığı süre içerisinde yasada yeri olmamasına rağmen ( yasayı tam olarak bilmiyorum ama akla yatkın )süt izninde olan eşi hanımefendiye nöbet yazarak haksız bir kazanca tevessül etmiştir.Artık yasa ne der ?Maaş bordroları neyi gösterir bilmem,bilemem biz işimizi yapalım vebalini yüklendiğimiz bunca insanın ahı kalmasın üzerimizde .Sizde işinizi yapın iddiaları doğru yada değil diyerek belgeleriyle açıklayın olmaz mı ?

Şimdilik diye bitirmiştik ya yazıyı evet doğru anladınız bu devamının geleceği anlamında mesela şu mefruşat alımı olayına falan girmedik şimdilik .Ağrı Valisi ilin ekonomik çıkmazına ilişkin çözüm ararken mefruşat alımının ‘’yasal bir yol olarak ‘’Dmo dan alınmasının ve paranın dışarıya komisyoncular aracılığıyla çıkarılmasının otel lobilerinde konuşulanları falan dillendirmedik dedik ya ama şimdilik ….’’

Yaka burda ,el sizin hadi tutun Cumhurbaşkanımızın 3Y ile mücadelesi kapsamında bizde alkışlayalım ellerimiz patlarcasına …Hodri Meydan ...Google unutmaz 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 6 yıl Önce

Bu haberi kim yazdıysa helal olsun kardeşim sana esas sen ve senın gıbı ınsanlar Ağrıyı seven insanlar senı yaptığın haber için tenrık edıyorum cesaretındenonurumdan öturu onunde saygıyla eğiliyorum ananın ak sütü gibi helal olsun kazandığın rızkın.

Mert Ak Parti sevdalısı Reisin yolunda
Mert Ak Parti sevdalısı Reisin yolunda - 6 yıl Önce

Ben tek bir adam bilirim bu memlekette oda Cesim Solhandır. Garibanı kırmaz yardım eder ego derdinde değil hak yemez adam kayırmaz Ağrı sevdalısı bu şehrin evlatlarından biridir. Bu biZim ayıbımız. Adamı müdürlükten aldıklarında hangimizin sesi çıktı! Bize olan müstehaktır.

Sedat Kaya
Sedat Kaya - 6 yıl Önce

bu il müdürü diye göbek şişiren şahıs ağrıya bir hizmetde bulunmamıştır
sadece cesim gökçenin emir kuluydu
bu adamı görevden almak için ne bekliyorlar yaptığı bir şey yok

Atilla kılıçcı
Atilla kılıçcı - 6 yıl Önce

cesim solhanı almasının sebebi dik duruşu.şuanki sağlık müdürü onun emir kuluydu
onun bir dedğini iki etmeyen bir tipti
bu müdür olduğu sürece birşeyler değişmez...

Fırat Kılıç
Fırat Kılıç - 6 yıl Önce

Geçmiş dönem icraatleri ortada olan kişilerin hamgi akla hizmet aday gösterildiğini anlamış değilim. Ağrı krıtık bır seçim bölgesi insanların asgari yaşam kalitesi ortada Ben Ak Partili bir seçmenim ve çok üzülüyorum... Cesim Gökçenin değişik bir türevi Ekrem çalebiye merhaba diyelim buyrun. Ayrıca Erhan Tenekeci hangi sebeple aday gösterildi ?! İl özel idaresindeyken şehre kattığı hiç birsey yokken bir şehrin vekilliği nasıl verilecek? Ben bu şehirde bu yaşam standartlarındaysam hakkımı sıze helal etmıyorum.

Hasan can
Hasan can - 6 yıl Önce

Bu adamlar boşaltıkları genel sekreterlik binasına 6 aydır kiraya ödemektedir. hak, hukuk, adalet deyince kimseyi de konuşturmazlar bunların anlayışı bu...

SIRADAKİ HABER