Karamızrak; Hem Cumhurbaşkanımız Hem'de Ağrı Spor Kazanacak

Ağrı Ak Partiden Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusu yapan İş Adamı Uğur Karamızrak’tan Cumhurbaşkanlığı kampanyasında Erdoğan’a koşulsuz destek.

Karamızrak; Hem Cumhurbaşkanımız Hem'de Ağrı Spor Kazanacak

24 Haziranda gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ağrı Ak Partiden Aday Adaylığı başvurusu yapan İş Adamı Uğur Karamızrak’tan Cumhurbaşkanlığı kampanyasında Erdoğan’a koşulsuz destek.

Ak Parti Ağrı Milletvekili aday adayı Uğur Karamızrak yaptığı açıklamada ‘’Aday listesinde adımın bulunmaması durumunda da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına destek sunacağım.’’dedi.

Karamızrak Erdoğan’ın kampanyasında otobüs giydirerek Ağrı daki Cumhurbaşkanlığı propagandasına destek vereceğini söylerken konuya farklı bir boyutta kazandırdı.

Karamızrak bu kampanya sürecinde hem Cumhurbaşkanımıza hemde Ağrı Sporumuza destek sunmuş olacağız.İnşallah hem Cumhurbaşkanımız hem de Ağrı Sporumuz kazanacak.Aday listesinde adımızın olmaması durumunda küsüp gitmetyecek inandığımız adamın yanında duruşumuzu sürdüreceğiz Sayın Cumhurbaşkanımızın kampanyası için kullanacağımız aracı Ağrı 1970 Spor Kulübümüzden kiralayacağım bu vesileyle Cumhurbaşkanımıza destek verirken Ağrı Spor’un boşta yatan aracına da kira ödeyerek Ağrı Spor’a bir nebzede olsa katkı sunacağım,dedi

Karamızrak Ağrı’nın neredeyse tamamını sima olarak tek tek tanıyorum yıllardır Ağrı da sağlık sektöründe hizmet vermek bu manada bana avantaj sağlayan bir durum.

Siyasi kutuplaşmalar neticesinde girilmez girilemez denilen yerlerin kapısını tek tek çalacağız bu güne kadar çaldığımız hiçbir kapı bize kapanmadı bu günden sonrada kapanmayacağından eminim.

Ağrı Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Karamızrak; 2010 yılından itibaren Ak Partide Ankara Delegeliğine kadar çeşitli kademelerde görev yaptım.Devletimizin ol dediği her yerde oldum gör dediği herşeyi gördüm Ağrı da üstümüze düşen her vazifeyi hiçbir karşılık beklemeden memleket sevdasıyla yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyorum.Adaylığımız İnşallah daha fazla hizmet vermek amaçlıdır gayemiz bu vatanın selametine bu milletin hizmetine hadim olmaktır.Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanımızın kampanyasını aday olayım yada olmayayım destekleme kararımızdan vazgeçmeyeceğiz,dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER