Ağrı'ya Üçüncü Yol

Ağrı’ya 3. Yol

Ağrı'ya Üçüncü Yol

2002 Genel seçimlerinin ardından iki partili siyasette sıkışan Ağrı’ya 3. Tercih şansı.

Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ Parti Ağrı Milletvekilliği için başvuruları almaya devam ediyor.

Ağrı da nüfuz sahibi bir ismi (Cengiz Alpaslan) il başkanı olarak görevlendiren İYİ Partide Milletvekili adaylığı için de etkin bir isim öne çıktı.

Ağrı’nın saygın ailelerinden Hatunoğlu ailesine mensup akademik kimliği ile öne çıkmış olan Bedri Yavuz Hatunoğlu İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayı olmak için bugün İYİ Parti Genel Merkezinde aday adaylığı  müracaatını yaptı.

Hatunoğlu’na aday adaylığı başvurusu sırasında İYİ Parti İl Başkanı Cengiz Alpaslan’da refakat etti.

Bu müracaatın ardından Ak Parti ve HDP siyasetinin arasında sıkışmış olan Ağrı’ya da alternatif olarak üçüncü bir yol açılmış oldu.

1962 Ağrı Merkez doğumlu olan B.Yavuz Hatunoğlu İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde mezun olduktan sonra yine İstanbul Üniversitesinde Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. Hatunoğlu Sakarya Üniversitesinden Sosyoloji Programı alanında Doktora yaptı.

Hatunoğlu Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yaptıktan sonra İbrahim Çeçen Üniversitesinde Yardımcı Doçent devam eden görevinden istifa ederek İyi Parti Ağrı Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Akademik kariyerinde 2 Kitaba imza atan B.Yavuz Hatunoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 23:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meltem Taşeli
Meltem Taşeli - 6 yıl Önce

Yavuz Hatunoğlu Üniversitemiz saygın öğretim görevlilerinden ve Ağrı ‘daki milliyetçi kimliği ile öne çıkmış saygın ve soylu ailelerden biri olan Hatunoğlu ailesinin gururudur Kendisini bu hareketinden dolayı kutluyor beldemize ve eğitim camiasına hayırlı olacağını umuyorum Yolunuz açık olsun hocam

Sero_Ağa
Sero_Ağa - 6 yıl Önce

Yolun açık olsun Yavuz hocam

Rahman Hoca
Rahman Hoca - 6 yıl Önce

Sayın hocamın ziraat ve akademik bilgisi tüm adaylara bedeldir. Başarılar dilerim...

Kenan KAYHAN
Kenan KAYHAN - 6 yıl Önce

ALLAH utandırmasın şansın bol yolun açık olsun

SONUNA KADAR DEVAM REİSLE
SONUNA KADAR DEVAM REİSLE - 6 yıl Önce

İYİ PARTİNİN FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GÜDÜMÜNDE OLAN DARBE KALKIŞMASINDA YÜZLERCE TÜRK HALKINI ŞEHİT EDEN BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEKLEDİĞİ VE ALANEN BELLİ OLAN BİR PARTİDİR VE ŞUNU AÇIKÇA SÖYLÜYORUM İYİ PARTİYİ DESTEKLEYEN VE PEŞİNDE GİDENLER YÜZLERCE ŞEHİDİN KANINDA ELİ OLAN FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PEŞİNDE OLAN KİŞİLERDİR SAYGILARIMLA

M. Faruk saçan
M. Faruk saçan - 6 yıl Önce

Be hey efendiler Ağrı’ya yol isteyeceğinize Fabrika isteyin, yatırım isteyin, işsiz gençlere istindam yaratın yol köprü karın doyurmuyor. Rant elde etmeniz için habire uğraşmayın. Vebal altında kalırsınız. Kalın kafalılar ağrı sizin yüzünüzden kalkınmıyor.

IYI Türkiye
IYI Türkiye @M. Faruk saçan - 6 yıl Önce

Beyefendi farkındayız, okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Kelimlerle aranız da pek iyi değil gibi. Peki susmak yerine, niçin kendinizi rezil ediyorsunuz? Basitçe "Hayırlı olsun." veya "Desteklemiyorum." yazsanız, insanlar da sizi aklı başında biri zannetse olmaz mı?

Saim Özmen
Saim Özmen - 6 yıl Önce

Allah hayırlara vesile olsun selamlar hoşça kalın

SIRADAKİ HABER