Dünya Şampiyonasına Ağrı'dan 3 İsim

İsviçre de yapılacak Dünya Kros Şampiyonasında Türkiyeyi Ağrı'dan 3 isim temsil edecek

Dünya Şampiyonasına Ağrı'dan  3 İsim

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonası Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsünde koşuldu. Erkekler ferdi sıralamada Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Karagöz 3. olurken, bayanlar kategorisinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi takım halinde Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin BAYRAM antrenörlüğünde katıldıkları Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında 21 üniversiteden 192 sporcu yer aldı. 7 Nisan’da İsviçre’de yapılacak olan Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonasına seçme niteliği taşıyan yarışlarda başarı gösteren Ramazan Karagöz, Nuran Satılmış ve Fatma Demir Türkiye’yi yurt dışında temsil edecek.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, öğrencilerin Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, üniversitemize yaşattıkları gururu Nisan Ayında İsviçre’de koşulacak yarışlarda milli bir gurura dönüştüreceklerine yürekten inandığını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER