Ağrı Belediyesi'nde Neler Oluyor ?

Ağrı Belediyesi'nde Neler Oluyor ?

İddialara göre Ağrı Belediye Başkanı Süleyman Elban'ın uzun uğraşlar sonrası projelendirerek hayata geçirmek arzusunda olduğu Ağrı Kent Park Projesi ihalesi iptal edildi.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban'ın geçtiğimiz günlerde Ağrı Belediyesine yeni alınan halk otobüslerinin hizmete başlaması töreninde ''önümüzde bir sezon var ,bizden çok vatandaşımızın sabrı kalmadı''diyerek hizmetlerin ivedilikle gerçekleştirilmesine vurgu yapmıştı. 

Elban'ın göreve başladığı günden beri Ağrı için proje üretme gayretinde olduğu projelerini anlatmak için basınla bir araya geldiği toplantıda da görülmüştü. 

Başkan Elban'ın en çok önemsediği projelerden olan Ağrı Kent Park İhalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı.

İddialara göre yapılan ihalenin ardından birtakım usulsüzlüklerin olduğu ve ihalenin fahiş fiyatla adrese teslim edildiği bilgisi Ağrı Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın'a ulaştırıldı.Aydın'ın durumu öğrendikten sonra müdahalesiyle olay açığa çıktı.

Yaşanan usulsüzlüklerin tespiti ilede Ağrı Belediyesinin en önemli projelerinden birisi olan Ağrı Kent Park İhalesi iptal edildi.

Yine iddialara göre benzer usulsüzlüklerin Ağrı İl Özel İdaresinde de yaşanması sebebiyle bir takım projelerin ihaleleri iptal edildi.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban'ın geliştirdiği projelerin ihalelerinin iptali söz konusu ihalelerin de tıpkı Ağrı Devlet Hastanesi gibi akamete uğrayacağı yönünde intiba oluştururrken kamuoyunun ilgili mercilerce yapılacak olan açıklamalara ihtiyaç duyduğuda gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 15:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Efkan
Efkan - 6 yıl Önce

Bizde bunu yedik

Ahmed
Ahmed - 6 yıl Önce

Biraz etik kaygilariniz olsaydi haber yapmadan önce iptal sebebine bakardiniz. Metraj ve projedeki hatalar farkedildigi icin iptal edilmisti simdi tekrar ihaleye çıkıldı. Haberinize bi duzeltme yazin en azindan. Sayginliginizi kaybetmemek icin iyice araştırıp oyle haber yapin

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Sen etik kurulu başkanımısın Ahmed ?Belediyenin başkanımı yok ,ağzı dilimi yok madem metraja kadar hakimsin çık resmi açıklama yap Ahmed olmazmı bizde bilelim etik kurulumu yoksa kemik kurulumu başkanlığın

SIRADAKİ HABER