Ağrı CHP Adayı Varol'un her buluşması mitinge dönüşüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı İbrahim Varol seçim çalışmalarında vatandaşların toplantı taleplerini değerlendiriyor. Her buluşmanın mini mitinge dönüştüğü davetlerden dolayı programında sürekli değişiklik yapan Varol ; Bu tevevvüh 14 Mayıs akşamında nelerin yaşanacağının habercisidir bu bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ama yine de ben kazandım diyerek rehavete kapılmak yok kalan sürede de köy ,köy sokak,sokak,kapı kapı ulaşacağız hemşerilerimize..

Ağrı CHP Adayı Varol'un her buluşması mitinge dönüşüyor

Varol Meydan Okudu

CHP Ağrı Milletvekili Adayı İbrahim Varol seçime günler kala yaptığı çıkışlarla göz doldurdu.

Tüm seçmen buluşmaları yüzlerce vatandaşın katıldığı mitinge dönüşen Varol ; Ağrılıların gözündeki endişeyi ve korkuyu görüyorum ve size söz veriyorum 14 Mayıs’ta sonuçların açıklanması ile birlikte Ağrılı gençlerin gözlerindeki umutsuzluğu yok etmenin mücadelesini başlatacağım. Ağrılı hemşerilerimin gözlerinizdeki endişeyi ve korkuyu sonlandıracağım ezmek için değil hizmet için kapınızı çalıyorum , Aşağılamak için değil baş tacı etmek için davetlerinize icabet ediyorum.

Ben İbrahim Varol beni tanıyan arkadaşlarınız yakınları

nız bilir Allah’a şükür bugüne dek zulme hiç boyun eğmedim dün eğmedim bugün yapılan tüm haksızlıklara rağmen eğmiyorum ve yarında eğmeyeceğim.

Ben egosu olan makam görünce şımaracak bir aile terbiyesi almadım .Bugün sizlerin mukaddes oylarıyla bugüne kadar meclis koltuklarını işgal edenlerin yaptığını yapmayacağım ezmek için değil hizmet için o meclisin çatısı altında bulunacağım ,dedi.

Önceki gün Hz Ömer Çarşısında Vatansever Gençlik Teşkilatı tarafından misafir edilen Varol yüzlerce kişiyle birlikte olmuştu Varol bu kez köy ve mahalle muhtarlarının misafiri olduğu programa katıldı, yaklaşık 250 kişinin katıldığı programda kendilerine mikrofon uzattığımız vatandaşlar ‘’Ağrı’nın vekilsiz kalmaması için Varol’la birlikte hareket edeceğiz.

Ağrı’nın sorunlarını meclise taşımakla kalmayıp çözüm üreteceğine olan inancımız nedeni ile CHP adayı İbrahim Varol’u meclise taşımak artık bizim için sadece bir seçim değil bir vazife halini almıştır.’’dedi.

AKP’nin kişisel çıkarlarını önde tutan adaylarından bıktıklarını ifade eden vatandaşlar ; Bugün ekadar yeterince şans verdik ve her seferinde tüm hizmetlerde en sonucu şehir biz olduk ,artık çocuklarımıza bu durumu anlatamıyoruz bu sebeple kazanması kesin olan İbrahim Varol’u destekliyoruz,ifadelerine yer verdiler.

Varol Burada yaptığı konuşmada da Sağlık hizmeti alamayan Ağrı,Eğitim hizmeti alamayan Ağrı,ekonomisi her geçen gün daralan Ağrı,birilerinin haksız kazançlara erişmesi için hırsız muamalesi yapılan Ağrı, biz bunları biliyoruz ,biz Ağrılı’nın onurunu ,şerefini kimseye ezdirmeyiz 15 Mayıs’ta artık Ağrı için her şey yeniden başlayacak hep birlikte STKlarımızla, muhtarlarımızla, köylülerimizle ,esnafımızla ,iş adamımızla,kadınımız, gencimizle yeni bir Ağrı inşa edeceğiz.. Yeniden Ağrı’yı layık olduğu seviyeye taşıyacak ve hizmetin mutla k bir şekilde her eve eşit oranda girmesinin mücadelesini vereceğiz,umutsuz olmayın sizlerin gösterdiği bu teveccüh zaten her şeyin göstergesi durumunda. Bugün buradan ilan ediyorum ben bu seçimin kazananıyım ama o vekil koltuğuna Ağrılılar oturacak siz oturacaksınız, taleplerimizi birlikte oluşturup sonuca hep birlikte gideceğiz. Artık size Ağrı’nın ne derdi var diyen bir vekiliniz olacak parti yetkililerini görünce her şey güllük gülistanlık diyen vekiliniz olmayacak,biz bir olacağız ,birlikte kazanacağız ,dedi.

Varol’un görkemli buluşması çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

banner47

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bavi Deyyar
Bavi Deyyar - 11 ay Önce

Muhtarlara fazla yemek yedirmem hepsi Tosun olmuş milletin umrunda bile değiller..

Akparti liler elini cebine atmıyor
Akparti liler elini cebine atmıyor - 11 ay Önce

Akparti vekil adayları elini cebine atmıyor
Önce kaşıkla verecen sonra vagonla alacan şiarı bile bunlara fazla geliyor adamlar öyle bir yemek bile ismarlamadan dibini sıyırmak istiyor

adam para harcıyor kardeş
adam para harcıyor kardeş - 11 ay Önce

adamın etrafınca yüzlerce kişi, bunları yedir içir gezdir, işte böyle vekil adaylığı yapılır, kurmi akpartililer

ADAM MİLETİN ÖNÜNÜ DOLDURMUŞ
ADAM MİLETİN ÖNÜNÜ DOLDURMUŞ - 11 ay Önce

İŞTE VEKİL ADAYI İŞTE NANDAR
MİLLETİN ÖNÜNÜ YEMEKLE DOLDURMUŞ, NEDEN HER TOPLANTISI TIKLIM TIKLIM OLMASIN

SIRADAKİ HABER