Ağrı'da İYİ Parti'nin İlk Aday Adayı Coşkun Oldu

2019 yerel seçimlerinde Ağrı ,Patnos ,Diyadin ve Tutak'da belediye başkan adayları ile yerel seçimlerde boy gösteren İYİ Parti'nin ilk aday adayı Müslüm Coşkun oldu.

Ağrı'da İYİ Parti'nin İlk Aday Adayı Coşkun Oldu

İYİ Parti ilçe başkanı belediye başkan adaylığını duyurdu.

Ağrı da İYİ Parti’nin en fazla üye sayısına sahip ilçe başkanı Belediye Başkan Adayı olacağını ilan etti.

İYİ Parti’nin Ağrı’da en fazla üyeye sahip olduğu Patnos İYİ Parti İlçe Başkanı Müslüm Coşkun Belediye Başkan adaylığını Doğu Medya aracılığıyla ilan etti.

Yaklaşan 2024 yerle seçimleri öncesi siyasetin en hararetli yaşandığı ilçe olan Patnos’ta bugüne kadar biri AKP,biri HDP olmak üzere 4 kişi adaylığını ilan etmiş iki aday parti ismi zikretmekten kaçınmıştı.

Doğu Medya’nın haberine göre bugün Patnos’tan adaylığını ilan edenler arasına İYİ Parti Patnos İlçe Başkanı Müslüm Coşkun’da katıldı.

İyi Parti Patnos İlçe Başkanı Müslüm Coşkun Doğu Medyaya yaptığı adaylık açıklamasında ‘’ Patnoslu hemşerilerimizin yoğun teveccühleri ve ilçemize daha iyi hizmet edebileceğime olan inancım sebebiyle bu kutlu yola çıkmaya karar verdim. Ağrı’nın gelişmeye açık en önemli ilçesi olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum. Şeffaf bir yöneticilik yapacağıma bu şeffaflığımızı Patnoslu hemşerilerime de yansıtacağıma inanıyorum. Bütün çalışmalarımızı halkımız ile ortak akıl çerçevesinde, istişare ederek yapmak istiyorum. Ayrıca kamu kaynaklarının da doğru ve yerinde kullanılmasını sağlayacağım. Nihai amacımız Patnos‘umuzun sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasını elbirliğiyle sağlamaktır. Adeta hizmete susamış hemşerilerimizi şeffaf belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için adayız” ifadelerine yer verdi.

Coşkun’un 5 Ekim tarihinde Ağrı’da incelemelerde bulunacak olan İYİ Parti heyetinin ziyareti sırasında adaylığının resmiyet kazanması bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
mrt
mrt - 7 ay Önce

başarılar

SIRADAKİ HABER