Ağrılı TİkTok Fenomeni'nin hayran buluşmasında kavga çıktı 1 yaralı

Ağrılı Fenomeni hayran buluşmasında ortalık savaş alanına döndü.

Ağrılı TİkTok Fenomeni'nin  hayran buluşmasında kavga çıktı 1 yaralı

TikTok’ta Xorto ismiyle ünlenen Ağrı Doğubayazıt’lı Burak Taşkıran ve "Yakışıklı Güvenlik" olarak bilinen Muhammet Sürmeli’nin hayran buluşmalarında taraflar birbirine girdi.

Yakışıklı Güvenlik ve Xorto isimli fenomenlerin hayran buluşmasında ortalık adeta savaş alanına döndü. İki grubun hayranları birbirine girdi.

Yakışıklı Güvenlik ve Xorto isimli TikTok fenomenlerinin hayran buluşmasında olay çıktı. Çıkan kavgada taraflar sopalarla birbirlerine saldırdı. Bir kişi yaralanırken, olay cep telefonu kameralarına yansıdı.

ESENYURT SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

İstanbul Esenyurt'taki Cumhuriyet Meydanı'nda yaşanan olayda "Yakışıklı Güvenlik" olarak bilinen Muhammet Sürmeli ve "Xorto" adıyla tanınan Burak Taşkıran'nın düzenlediği hayran buluşmasında ortalık karıştı. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

1 KİŞİ YARALANDI

Sopalarla birbirlerine saldıran taraflar, sosyal medya fenomenleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından ayrılamazken, polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga son buldu. Arbedede bir kişinin yaralandığı öğrenilirken, kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2023, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER