Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin Yeni Tarihi Belli Oldu

Ak Parti Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan görevden alındı.

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin Yeni Tarihi Belli Oldu

 Ak Parti İl Kongresinin ertelenmesi sonrası bomba bir iddia daha gündeme düştü.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde Milletvekili İl ve İlçe Taşkilatları ile birlikte Bölge Koordinatörünü de topa tutarak Ağrı Ak Partide yönetimi tartışmaya açmanın fitilini ateşlemiş ve parti içi çatışmaları ayyuka çıkarmıştı.

Yarın saat 12:00 da yapılması planlanan Ak Parti Ağrı İl Kongresinin iptalinde bu açıklamalarında etkili olduğu bilgisi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yine Ak Parti kulislerinde Ağrı Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan'ın Ağrı Koordinatörlüğü görevinden alındığı son dakika kulis bilgisi olarak paylaşıldı.

Ak Parti'nin iptal edilen kongresinin 17 Şubat tarihinde gerçekleştirileceğide kulis bilgileri arasında yer aldı.

Mevcut İl Başkanı Abbas Aydın'a yakın çevreler Ağrı Ak Partide 17 Şubat'ta gerçekleştirilmesine kesin gözü ile bakılan konrede Abbas Aydın'ın tek aday olacağını ifade ederken parti içindeki güç dengelerininde desteklediği adayların varlığından bahsetmek mümkün görünüyor.

Bugün alınan kongre iptal kararı Ağrı Ak Partide çatlağın büyüdüğü yönünde değerlendiriliyor

YORUM EKLE
YORUMLAR
merkez ilçe kongresi
merkez ilçe kongresi - 3 yıl Önce

merkez ilçe kongresinde savcı sayan kamuoyu yoklamalarında başka birinin adının zikredildiğini fakat bu kişinin genel merkeze bildirilmediğini ve beş farklı kişinin aday olarak il yönetimi tarafından genel merkeze iletildiğini ima etmişti. durum böyle ise savcı sayan yiğitçe davranıp kamuoyu yoklamalarında adı çıkan esas kişinin kim olduğunu açıklamalıdır.

Zeki Özgül
Zeki Özgül - 3 yıl Önce

Abbas Aydın dönemi bitti. yerine yeni bir avukat başkan geliyor. Referansı belli ve bu yeni avukat başkana hayırlı olsun..

SIRADAKİ HABER