Ak Parti Anketlerde Ağrı İçin 8 Aday İsmi Sordu

18 Aday Adayının başvuru yaptığı Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Ak Parti Genel Merkezi bugün yapılan anket çalışmasında 8 ismi sordu.

Ak Parti Anketlerde Ağrı İçin 8 Aday İsmi Sordu

Bölge koordinatörlerinin ziyaretlerini tamamlayarak genel merkeze raporlarını sunmalarının akabinde Ak Parti Genel Merkezi telefonla anket çalışması başlattı.

Bölge koordinatörü Emrullah Gür’ün Ağrı’dan ayrılmasından 2 gün sonra telefonla yapılan anket çalışmalarında koordinatör raporlarının etkili olup olmadığı bilinmezken bugün kette birçok vatandaş anket çalışması için arandı.

Anket çalışmalarının ne kadar süreceği ve ilerleyen günlerde nasıl devam edeceği hakkında bir bilgiye ulaşılamazken bugün binlerce vatandaşın arandığı çalışmalarda 8 ismin belediye başkan adaylığına ilişkin vatandaşların görüşleri alındı.

Ağrı Belediyesine dair bir memnuniyet anketi ile başlayan anketin sonundaAğrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan’ın adaylığı da soruluyor.

Belediye ilişkin memnuniyet anketinin akabinde ise Eski Ağrı Miletvekili Cemal Kaya ile başlayan liste Ağrı eski İl Tarım Müdürü Kenan Engin’in değerlendirilmesi ile son buluyor.

Ankette sırasıyla Metin Karadoğan, Cemal Kaya ,Halil Özyolcu ,Fatma Salman ve Abbas Aydın’ın adaylığına vatandaşlardan olumlu yada olumsuz yönde fikir beyan etmeleri isteniyor. Ak Parti içinde geçmişte aktif siyaset yapan dört ismi değişimin simgesi olarak görülen üç isim takip ediyor.

Ağrı eski Baro Başkanı Salih Aydın,İçişleri Bakanlığı eski İller İdaresi Daire Başkanı Mehmet İlidi ve Ağrı eski İl Tarım Orman Müdürü Kenan Engin isimleri soruluyor vatandaşların bu üç ismide olumlu yada olumsuz olarak değerlendirmesi isteniyor.

Seçmenin siyasi eğilimine yönelik soruların ardından değerlendirilen sekiz isimden hangisini belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz sorusu ile anket tamamlanıyor.

Bundan sonra ki süreçte 18 başvurudan kalan 15 ismin ankete tabi tutulup tutulmayacağı ise bilinmiyor.
 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 20:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ado
Ado - 5 ay Önce

Merkezden kimse yok. Hepsi ilçelerden merkezden adam yok mu..

serkan tunç
serkan tunç - 5 ay Önce

bu site kenan enginin sitesi mi acaba çünkü onunla ilgili eleştiri yorumları paylaşılmıyor da

Yusuf Kenan Özbek
Yusuf Kenan Özbek - 5 ay Önce

Kenan Engin

Ramazan Aydın
Ramazan Aydın - 5 ay Önce

Kenan engine verilmesi yönündeyim çünkü tarim il müdürlüğü yaptığı esnada agriya çok proje kazandırdı bunun devamı gelirse 50 tane projesi mevcut yani agriya çok yenilik katacak bir babayiğit

Gül aydın
Gül aydın - 5 ay Önce

Değişimin tek adresi Kenan engin buna güvenimiz tam

Fenerbahçeli Cemil
Fenerbahçeli Cemil - 5 ay Önce

Adayım Fenerbahçeli Cemil

Aydın dem
Aydın dem - 5 ay Önce

Mehmet İlidi, Ağrı merkezden olması, bilgi birikim ve tecrübesi ile en ideal aday

Ahmet güzel
Ahmet güzel - 5 ay Önce

Kenan engin


SIRADAKİ HABER