İYİ Parti Ağrı İl Başkanı Metin Aydemir Sahaya İndi

İYİ Parti Ağrı İl Başkanı Metin Aydemir il teşkilatlanması çalışmalarını tamamladıktan sonra aday belirleme süreci ve sahayı gözlemlemek için ilk ziyaretini Doğubayazıt'a gerçekleştirdi.

İYİ Parti Ağrı İl Başkanı Metin Aydemir Sahaya İndi

Kısa bir süre önce İYİ Parti Ağrı İl Başkanlığına atanan Metin Aydemir mazbatasını aldıktan sonra teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

İYİ Parti’nin doğru yönetim anlayışı ile Ağrı siyasetinin en önemli partisi olacağına vurgu yapan Aydemir ; Güncel yaşamda kısa ama siyasette uzun bir süre olan bir ay gibi bir süreci Ağrı İl Teşkilatımızın yeniden şekillendirilmesi hemen akabinde de istifadan boşalan yada hiç kurulmamış olan ilçe başkanlıklarımızın kurulması için yoğun çaba harcayarak geçirdik.

Listelerimizi genel merkezimizin onayına gönderdikten hemen sonra ilçe taşkilatlarımızın durumu ve 2024 mahalli idareler seçimleri hazırlıklarını yerinde incelemek adına bugün ilçe başkanlıklarımızın ilk ziyareti olarak Doğubayazıt ilçemize geldik.

Burada ilçe başkanlığımızda değerlendirme toplantımızın ardından Sivil Toplum Kuruluşlarına da ziyaret gerçekleştirdik vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik not aldık.

Doğubayazıt’ın sorunlarını raporlamak için gerekli doneleri topladık .Doğubayazıt ilçemizin belediye başkan adayını da bugün belirleyerek netleştirdik.

Ağrı’da sahaya çıkacaksak Türkiye’nin en doğusundan Doğubayazıt’ımızdan Tüm Türkiyeyi selamlayalım isyedik.

Çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiğimiz ilçemizde ilerleyen süreçlerde daha sık bir araya gelerek özellikle sınır ticaretine ilişkin sıkıntılarını gidermenin yollarını arayıp çözüm bulacağız, dedi.

Aydemir 7 ilçe ziyaretinin ardından Merkez ve İlçe belediye başkan adaylarını açıklayacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER