Aslan, Erdoğan İçin Çağrı Yaptı

Ağrı Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Listeyi Peşinen kabul ediyor Cumhurbaşkanımıza desteğinizi bekliyorum dedi.

Aslan, Erdoğan İçin Çağrı Yaptı

27. dönem milletvekilliği seçimlerin de Ağrı Ak Partiden Aday Adayı olan Ayşe Melek Aslan Listenin kesinleşmesinin ardından oluşabilecek spekülasyonların yolunu kesmek adına bir açıklamada bulunarak aslolan Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığının arkasında durmaktır bu sebeple liste sonrası oluşabilecek dedikodulara kulak asılmamalıdır, dedi.

Aslan yaptığı açıklamada Erdoğan için destek istemesinin nedenlerinide sayarken listeyi peşinen oluşturulabilecek  en iyi liste olarak kabul ediyorum dedi.

Ayşe Melek Aslan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

Kıymetli Hemşehrilerim ;

banner47
Karekterimizin şekillenmeye başladığı sürecin doğru bir zamana denk gelmesini Allah’ın bir lütfu olarak kabul ediyor ve bu doğru zamanın Mimarı Mazlum Milletlerin Ümit Çerağı Cumhurbaşkanımız ve bugün girdiğimiz yolda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ile bu yolu yürüme bahtiyarlığına erdiğim için şükrediyorum.

Sevgili Hemşehrilerim bilindiği üzere 24 Haziran 2018 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ağrı’dan Milletvekili adayı olabilmek için Ak Parti Aday Adaylığı sürecinde başvurumuzu gerçekleştirdik.Bu süreçte gerek Ak Parti Delegasyonuna gerekse siz değerli hemşehrilerimize ulaşabilmek adına bir kampanya yürüttük.Bugün gelinen noktada şahsımıza ilişkin kampanyanın nihayetlendiğini rahatlıkla ifade edebilirim.

Temayül yoklaması ve Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonrasında listede adım olup olmayacağı hususunu İlahi takdire bırakıyor,oluşturulacak listenin Ağrımıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim 16 Nisan Referandumunun sonrası Türkiye köklü bir değişikliğe giderek Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş yapmıştır.Türkiye’nin Ak Parti ile başlayan atılım sürecinde yolunu kesen ,hamlelerini sekteye uğratan parlementer sistemde kuruluşundan bugüne dek en yüksek oy oranları ile Yeni Türkiye’nin Mimarı olan Partimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bundan sonraki süreçte de hareket alanını geliştirmek, Türkiye’yi ehil kadrolarla daha çok demokrasiyi,daha çok özgürlüğü hedefleyen Yeni Türkiye’sine ulaştırmak maksadı ile başladığı yürüyüşte yalnız bırakmamak ve kampanyasını kendi kampanyamız olarak görmek boynumuzun borcudur.

Ağrı için Genel Merkezimizin 21 Mayıs günü açıklayacağı Milletvekilliği listesini en doğru liste olarak peşinen kabul ediyor bu minvalde oluşabilecek dedikodulara itibar etmemenizi telkinle; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeni Türkiye’nin seçilecek ilk partili cumhurbaşkanı ünvanını elde edeceğine olan inancımızla bu kutlu yürüyüşünde sizleri de Türkiye için yarınlarımız için Ağrı’mız için desteğe davet ediyor ,Ağrının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’dır şiarını sandıklarda güçlü bir destekle göstereceğinize olan inancımla saygı ve hürmetle selamlıyorum

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER