Aslan Ak Parti Temayül Yoklamalarını Açıkladı

Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Ayşe Melek Aslan temayül sonuçlarını açıkladı

Aslan Ak Parti Temayül Yoklamalarını Açıkladı

Kıymetli Hemşehrilerim sevgili dava arkadaşlarım Startı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine ilişkin yürüttüğümüz kampanyaların ilk basamağı olan temayül yoklamalarını Ağrı da 106 Türkiye de 7.329 Aday Adayı arkadaşlarımızla birlikte huzur içinde ve ilk günkü heyecanla tamamlamış bulunmaktayız.

Bu süreçte sıkmadık el ,çalınmadık kapı bırakmayan ve temayül yoklamalarında 81 il ,919 ilçe,18.333 Köy ve 32.052 mahallede her ferde ulaşıp Sayın Cumhurbaşkanımızın kalbi selamlarını ileten ve ona elçilik görevini iftiharla yürüten tüm dava adamı arkadaşlarıma inandığım değerler manzumesinin yurda yayılmasında gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum.

Sizlerin temayül yoklamalarının neticesini de merakla beklediğinizi biliyor ve bu sebeple temayül yoklamalarının tek kazananını sizlere deklare etmeyi bir vazife adlediyorum.

Kıymetli hemşehrilerim ve dava arkadaşlarım mülakatlar öncesi havasını soluduğumuz genel merkezde 81 ilin tamamını gözlemleme şansı buldum ve bu gözlemlerim sonrasında 7.329 arkadaşımız arasından adı Ayşe,Fatma,Ahmet,Mehmet olan tüm adayların şahsında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oyu alarak 1. olduğunu gördüm bunun da sizlerin meşakkatli çalışmalarınız sonrası gerçekleştiği fikrine kani oldum.

81 ilde partimiz teşkilatlarınca yapılan temayüllerde en yüksek oyu alan aday adayı arakadaşımızla en düşük oyu alan arkadaşımızın aynı kıymette bir sevdanın düçarı olmaları sebebiyle hepsinin aldığı oyları Sayın Cumhurbaşkanımızın hanesine yazarak kazananın Türkiye, kazananın mazlum milletler olduğunu ve bu kutlu davanın hadimi Recep Tayyip Erdoğan’ı bundan sonraki merhalelerde de yalnızlaştırmaya çalışanların karşısın da bir set olarak durmamız gerektiği kanaatine hasıl oldum .

Bu gün geldiğimiz merhalede hepsi birbirinden kıymetli bu arakadaşlarımızın tamamı Ak Parti Genel Merkezinde oluşturulan komisyonlarda bir mülakata tabi tutulacaktır bu heyecanlı süreçte de dualarınızın Cumhurbaşkanımız ve gönlünüzdeki adayın zaferine giden yolun ışığı olmasını temenni ediyor.Dualarınızdan eksik etmemeniz dileğiyle şahsıma gösterdiğiniz teveccüh için şükranlarımı sunuyor.Sizleri ve dualarınızı tek kabul buyuran Allah’a emanet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER