Atanamayan Öğretmenlerden Destek Teşekkürü

Ağrı Atanamayan Öğretmenler Platformu sözcüsü Ömer Aybay Ankara da düzenlenen program sonrası destekelerini esirgemeyen isimlere teşekkür etti

Atanamayan Öğretmenlerden Destek Teşekkürü

Ağrı Atanamayan Öğretmenler Platformu 22 Ocak Pazar günü Ankara Ulus’ta düzenlenen dev mitingde 81 ilden gelen öğretmenlerle birlikte hükümete seslenerek Kuruluşun 100. Yılında 100 bin öğretmen atamaması istedi.

Hafta sonu yapılan etkinliğe gitmek için Ağrı’da faaliyet gösteren Öğretmen Sendikalarından istedikleri desteği alamayan öğretmenler bahse konu etkinliğe katılımlarında katkısı olan isimlere yayımladıkları bir açıklama ile teşekkür etti.

Atanamayan Öğretmenler Ağrı Platformu yaptığı açıklamada ;

Biz ataması yapılmayan öğretmenler olarak Tüm Türkiye den Ankara Ulus meydanında toplanarak bir basın açıklaması yaptık. 100.000 adil kontenjanla atama yapılmasını talep ettik.

Ağrı’dan 15 öğretmen de oradaydık.

Bu süreçte destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan Pancar Kooperatifi Müdürü Metin Çanakçı ,

DİSK Başkanı Ersin Erincik, Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız ,ayrıca Ankara da ikamet eden Ağrılı hocalarımız Aydın Yüce ve Sayın Zeynep Salman İçli ,Aslan Reklam ve Bünyamin Aslan ve CHP İl Bilişim Sorumlusu Adem Karakol ‘a sürecin tamamında yanımızda oldukları ve destek sağladıkları için teşekkür ederiz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan LEVENT
İlhan LEVENT - 1 yıl Önce

Tebrik ediyorum. Hak verilmez alınır. Bu dusturla haklarını arayan tüm atanamayan ogretmenlerimize selam olsun. Umuyorumki doğruları için korkmadan mücadele eden eğitimciler olurlar.

SIRADAKİ HABER