ATSO Seçimlerinde Erat ve Alpaslan 3. kez kozlarını paylaşacak

Haber başlığı ve görselde alfabetik sıraya göre dizilim yapılmıştır.

ATSO Seçimlerinde Erat ve Alpaslan 3. kez kozlarını paylaşacak

Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alan ATSO seçimleri bugün seçim kurulunca belirlenen oy pusulası renkleri ile birlikte resmen başlamış oldu.

Nazif Acarbay’ın rakibi olarak girdiği ilk seçimde oyların eşit çıkması sonucu çekilen kurada ATSO Başkanlığını kazanan ve bir dönem yürüttüğü başkanlık sürecinde yeni ve modern ATSO Binasını kente kazandıran Mehmet Erat bugün belirlenen pusula renklerinde yeşil listeyi hazırlamaya hak kazandı.

16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde mevcut ATSO Başkanı Saim Alpaslan’ın oy pusula rengi ise kırmızı oldu.

banner47
Kırmızı renkli pusula ile 16 Ekimde yarışacak olan Saim Alpaslan ise ilk döneminde Mehmet Erat ve Merhum Kemal Aslan ile yarışmış ve seçim sonrası oluşturulan ittifakla başkanlığı almıştı.

Alpaslan süresi bittikten sonra ikinci döneminde de Mehmet Erat2la yarışmış ve seçimden galip olarak ayrılmıştı.

Saim Alpaslan’da Ağrı’ya 24 derslikli TOBB Mesleki ve Anadolu lisesi kazandırmakla birlikte TSE temsilciliğinin Ağrı’ya taşınması ile hatırlanacak isimler arasında kendine yer buldu.

16 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi her iki adayda çalışmalarına hız verirken yapılacak seçimlerin kentte heyecan uyandırdığı görüldü.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Demirbey
Demirbey - 1 yıl Önce

Biliyoruz kimin ne icraatlar yaptığını AĞRI'da bir memleket sevdalısı memleket hizmetkarı varsa oda SAİM ALPASLAN BAŞKAN'dır. Şimdiden Sayın Başkanımıza Hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER