Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar Afet Bölgesini Ziyaret Etti

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar sel felaketinin yaşandığı Taşlıçay'ın Gözucu Köyünü ziyaret ederek vatandaşlara yanınınzdayız mesajı verdi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar Afet Bölgesini Ziyaret Etti

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar sel felaketi yaşayan Taşlıçay’ın Gözucu Köyünde bir takım incelemelerde bulundu. 

Acar beraberinde ki heyetle birlikte selden zarar gören Gözucu Köyüne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Acar gereken notları alarak ilgili birimlere ulaştıracağının sözünü verdi. 

Acar burada yaptığı açıklamada ; Bugün sel felaketi ile yaşanan yıkımın kalıntılarının hala izlerini görmekte olduğumuz köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Afetlerin her an hepimizin kapısında olduğu bilinci ile dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmamız ve hayata geçirmemiz lazım bu manada bugün burada olmanın aynı zamanda bir vatandaşlık borcu olduğu gerçeğinden yola çıkarak ülkemizde doğal afet yaşanan tüm bölgelerimize ve Taşlıçay’ımızın Gözucu Köyü sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Biz her şartta yanlarında olduğumuzu buradaki vatandaşlarımıza da aktardık tekrarının yaşanmaması dileği ile afet sırasında hayatını kaybeden Emine Ülker Annemize de Allah’tan Rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum ,dedi. 

Yıldız Acar köy halkıyla yaptığı görüşmeler sonrası yaşamını kaybeden Emine Ülker’in evinede taziye ziyaretinde bulundu. 

Doğubayazıt Belediyesi Kadın Politikarı Müdürlüğü vatandaşlara ihtiyaç duyulan yardım malzelemelerini dağıttı. 

Acar köy içinde karşılaştığı çocuklarlalada yakından ilgilendi.Acar çocukların yaşanan travmayı atlatabilmesi için gerekli rehabilitasyon çalışmalarına katkı sunacaklarını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER