Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar İmzayı Attı Yeşil Sahalara Geri Döndü

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar halkın taleplerini geri çevirmediğini iki yıl önce yönetimini devrettiği Doğubayazıt Spor'un yönetimini devralarak gösterdi.Taraftarların çağrılarına kulaklarını tıkamayan Başkan Acar ayağının tozuyla ilk imzayı attırdı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar İmzayı Attı Yeşil Sahalara Geri Döndü

Doğubayazıt Belediye Spor’un kurucusu olarak Doğubayazıt Halkının özlem duyduğu (BAL) Bölgesel Amatör Lig takımı ile tribünlere geri dönmesini sağlayan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar günlerdir Duğubayazıt kamuoyunu meşgul eden futbol takımının yaşadığı belirsizliğe noktayı koyarak yeşil sahalara geri döndü.

Gençliğin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için 2 yıl önce kurduğu Doğubayazıt Belediye Spor BAL Liginde mücadele etmiş ve gurubu namağlup olarak bitirmişti.

Sonrasında BC Grup ile anlaşarak takımın yönetimini kendilerine bırakan Acar BC gurubun iş yoğunluğu nedeni ile bırakmak zorunda kaldığı Doğubayazıt FK taraftarlarının çağrısına sessiz kalmayarak takımın yönetimini yeniden eline aldı.

Acar, BC Gurupla yapılan görüşme sonrası ayağının tozuyla geçmiş dönemde birlikte çalıştığı başarılı teknik adam İshak Özbey İLE GÖRÜŞEREK İMZAYI ATTIRDI.

İmza töreninde konuşan Acar ;

" Her şeyden önce ÇOKTİN ailesine Bu şehre verdikleri emeklerinden dolayı halkım ve kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum. Maalesef ülke ve ilçemiz genelinde uyuşturucu yaşının çocuk yaşlara düştüğü bu çağda, gençlerimizin kahve kültüründen uzaklaşıp sosyal ve sportif faaliyetlerle ilgilenmesi gerektiğini savunuyoruz. Bu yüzden başladığımız bir işi yarıda bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Taraftarlarımıza buradan bir çağrı yapmak istiyorum. BAZİD'in takımı yanlız değildir. An itibariyle Doğubayazıt belediyesi olarak yönetimdeyiz. El ele , gönül gönüle fair play çerçevesinde takımımızı 3. Ligde göreceğiz. Başta ÇOKTİN ailesi ve değerli iş adamlarımızın da destek sözünü aldık. Herkese çok teşekkür ediyor, bu güzel haberi taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.

Bugün yaşanan gelişmeler Doğubayazıt Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından da şu şekilde paylaşıldı.

‘’Doğubayazıt Sporla yola devam. Doğubayazıt kaderine terk edilemez çünkü Doğubayazıt’ın, Doğubayazıtlı sahipleri var. Futbol kulübü için BC grup ile anlaşmaya vardık. Doğubayazıt Belediyesi olarak sahayı futbolcusuz ve tribünleri seyircisiz bırakmayacağız.

Doğubayazıt’ta yakışır seviyeli sloganları ile seyircimiz tribünlerde yerini alacak futbolcularımızda başarıları ile keyifli anlar yaşatacak. Doğubayazıt Belediyesi olarak futbolla, gerek uyuşturucu ile mücadele, gerek futbol severlerin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve gerekse kadim ilçemizin her alanda olduğu gibi futbol alanında da hak ettiği yerlere gelip ilçemizi bu alanda temsil edip tanıtması için Doğubayazıt Belediye Sporu kurdum. Haliyle kıt bir bütçe ama üstün bir inançla başlattığımız bu mücadele de ilk yıl grup şampiyonluğu ve üçüncü lige çıkmak için lider takımlarla mücadele ettik. Sonrası Çoktin ailesinin isteği ve desteğiyle BC grup futbol kulübü olarak aynı başarıyı tekrarlayan takımımız son maç şanssızlığı ile üçüncü lige çıkamadı. Ama hakikat şuydu tüm maçlarda başarılı futbolu ile takımımız yıllarca özlemini duyduğu keyifli coşkulu anları halkımıza yaşattı. Bizler belediye olarak futbol bayrağını bıraktığımız yerden devralarak taşımaya ve futbolsever halkımızın talebini üzerine elimizi tekrardan taşın altına koymaya karar verdik. Çünkü söz konusu Doğubayazıt olunca bizim ne kadar iş yoğunluğumuz olursa olsun gece gündüz demeden durmadan dinlenmeden bu halk için her konuda fedakarlık yapmak zorundayız çünkü bu şehre sevdalı bu halka sözümüz vede vefa borcumuz var.’’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER