Esenyurt Tekel Bayinde Ağrılıların Karıştığı Kavgada 2 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

İstanbul Esenyurt Gold Park Tekel ve Şarküterinde Ağrılıların karıştığı kavgada 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Esenyurt Tekel Bayinde Ağrılıların Karıştığı Kavgada 2 Kişi Öldü 1 Kişi Yaralandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybetti, Yusuf Erzen (21) ise yaralandı.

Olay İstanbul Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi Caddesi üzerinde bulunan Gold Park Tekel ve Şarküteri isimli işyerine saat 00:15 sularında gerçekleşti.

Tekel bayine giren 4 kişinin Ağrılı olduğu öğrenildi. Kısa sürede bayide yaşanan olay da kasada duran 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’a babanı ara, babanı ara derken başlayan kavgada silahlar çekildi.

2 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı kavgada karışan T.Ö ve yanındaki 3 kişinin yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2023, 02:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit
Halit - 10 ay Önce

BÖYLE OROSPU ÇOCUĞUNU ASACAKASİN

Admin
Admin - 10 ay Önce

Allah belanızı versin canı katiller ağrının şerefiyle oynamanız hakkı yoktur inşAllah sizde bir kör kurşunla gidersiniz.

Amed21
Amed21 - 10 ay Önce

Olayın detayına bakılırsa suçlu olan tekelcinin babasıdır whatsapdan küfür et hakaret et paylaşımında bulun çocuğunu yem olarak öne at bide ilk silahı çeken de tekelci dikkat edilirse ağrıların bacağından vuruyor ondan sonra silah ortaya çıkıyor

Vahşet
Vahşet @Amed21 - 10 ay Önce

Diyarbekir'li hemşehrim meselenin kim önce silahına davrandidan ziyade kim agresif tavırlar sergiliyor ona bakmak lazım. Sen bir kediyi bile köşeye sıkıştırdığında kendini savunabilmek için seni tırmalar. Yeşil T-Short ve beyaz gömlekli şahıslar ne diye adamın kasasına kadar gidip ÇOCUĞU kiskaca alıyorlar. Madem küfürlu mesaj attıysa, zaten dava açmışsın mahkemeye delil olarak sun ve bu küfürlerden dolayı davacı ol. İkinci bir husus, madem ilk olarak ÇOCUK silahına davrandı ve saldırganların birini yaraladı, sen de aynı şekilde bacağına veya koluna( her nekadar iğrenç bir durum olsa da) sık. Beyaz gömlekli adam doğrudan öldürmeye gidiyor. ÇOCUĞUN başı öne eğik vaziyette iken özellikle eğilerek alttan başına doğru ateş ediyor. Yani hedef öldürmek, yaralamak değil. Rivayet odur ki Sırrı Sakik Ağrı Belediye Başkanlığını kazandığında mahalleleri gezerek insanların sorunları ile ilgilenip dertlerini dinlenmiş. Ancak her gittiği mahallede, mahalle muhtarlarınin mahallelerine ilk iş olarak taziye evi isteklerine sinirlenip " neden Benden okul, park, bahçe , vs değil hep ilk olarak taziye evi istiyorsunuz?" diye sormuş. Cevabını ben vereyim; ölmeyi ve öldürmeyi öylesine kanıksamışız ki yaşamak ve yaşatmak aklımıza gelmiyor. Hep bugüne bakıp, bugüne odaklanıyor yarinlarimizi geleceğimizi aklımızın ucuna bile getirmiyoruz. Öldürmenin çok kolay oldugu( bugüne bakan cihetiyle) düşünüldüğünde, neden daha zor olana( yarinlarimiz, çocuklarımız için) talip olmuyoruz. Unutmayalım ki, Kürt halkı zor olana talip olmadıkça hiç bir zaman herkesin istediği olan zamanın en iyi yaşayan toplumları arasındaki yerini alamaz. Dört bir yana dağılıp, perişan bir hayat yaşamak bu milletin kaderi değil büsbütün AKILSIZLIĞININ nişanesidir, vesselam....

Jöntürk.
Jöntürk. - 10 ay Önce

Ülkede kimsenin can güvenliği yok. Ülke tamamen Meksika ve teksas'a dönmüş durumda.Eline silah alan mafya çete, organize işlere bulaşıyor.Insanların canını yakıyor. Şu tekel bayide gencecik 2 tane çocuğu öldürdüler, katlettiler, yazıklar olsun.Ülkede asayiş yok, adalet yok.Bunların.Idam edilmesini istiyoruz. Idam yasası çıksın bana ne? Avrupa insan hakları mahkemesinden hümanizm den ben artık idam istiyorum. Arkadaşlar idam istiyorum, idam bunların kökünü kurutacak tek şey idamdır, asacaksın, vereceksin elektriği kazağa, emniyette acıma yok.Ondan sonra birileri çıkıp ama işkence var.Insan hakları var demesin, yok arkadaş, insan hakları öldü, yaşasın idamı.

Kürt
Kürt - 10 ay Önce

Olayın detayına bakılırsa suçlu olan tekelcinin babasıdır whatsapdan küfür et hakaret et paylaşımında bulun çocuğunu yem olarak öne at bide ilk silahı çeken de tekelci dikkat edilirse ağrıların bacağından vuruyor ondan sonra silah ortaya çıkıyor.

Dybkr
Dybkr - 10 ay Önce

Olayın detayına bakılırsa suçlu olan tekelcinin babasıdır whatsapdan küfür et hakaret et paylaşımında bulun çocuğunu yem olarak öne at bide ilk silahı çeken de tekelci dikkat edilirse ağrıların bacağından vuruyor ondan sonra silah ortaya çıkıyor

Byrm
Byrm - 10 ay Önce

Bütün tekelcilerde silah bulunur tekelci çocuğun öldürmek istemediği her halinden belli yani siz kimi kandırıyorsunuz çocukla ne işiniz var babasını oldurseydiniz çocuk pilanli bir hareketin içinde olsa gelir gelmez ateş ederdi bide yanındakilerde silahlı olurdu bu şekilde kurtulamazlar suçunu itiraf edip teslim olmalılar

Fatih Sultan
Fatih Sultan - 10 ay Önce

Bu ağrılılarda ağrı mi var tüm mevzu bunlarda patlıyor.

İnsanlar aklını başına almazsa Allah'ın gazabı yakında gelecek


SIRADAKİ HABER