Fevzi Sayan ;Tutak sadece şehirleşmesi ile değil kültür ve sosyolojisi ile de bakıma muhtaç

Ak Parti Tutak Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Sayan Ağrı'da yayın yapan yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Fevzi Sayan ;Tutak sadece şehirleşmesi ile değil kültür ve sosyolojisi ile de bakıma muhtaç

Tutak sadece şehirleşmesi ile değil kültür ve sosyolojisi ile de bakıma muhtaç

Yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi Ağrı’nın Tutak ilçesinde bir önceki dönemin Saadet Partisi,Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkan adaylarının da desteğini alarak büyük bir psikolojik üstünlük sağlayan ve siyasetin barışçıl yöntemlerle ortak paydada örgütlenilebileceğine çok güzel bir örnek teşkil eden AK Parti Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan Ağrı’da yayın yapan yerel gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Sayan ;Ailelerin yok olduğu yok sayıldığı bir siyaset geleneğini değil tüm Tutak’ın tek aile olduğu bir siyaset anlayışını hakim kılarak ilçemizin sadece şehirleşme sorununa değil kültürel ,sosyolojik ve ekonomik tüm yaralarını saracak garibin gönlünü okşayacak yoksulun karnını doyuracak bir anlayışla ilçeyi yönetmeye talip olduk.

Uzun süredir alt yapısını oluşturduğumuz adaylık sürecini kervan yolda düzülür anlayışı ile sürdürmedik bugün den tüm kadrolarımızı oluşturduk çalışma arkadaşlarımızı belirledik ve onlarında içinde olduğu bir fotoğraf karesi ile hemşerilerimizin karşısına çıktık.

Birlikte yaşadığımız kenti yine birlikte yönetebileceğimiz mesajını çok net verdik ve bunun geri dönüşlerinide beklediğimizin üstünde bir memnuniyetle aldık.

Tutak bugüne kadar sadece şehirleşme alt yapısı ile ihmal edilmiş bir kent değil,Tutak kültürel,sosyolojik ve bölge koşullarında ekonomik farklılıkları da görmezden gelinmiş,ilimiz için çok kıymetli bir yatırım olan Çevre yolunun da hizmete açılması ile gerekli konjoktörel dokunuşların ihmali ile ile birlikte adeta ıssızlığa terk edilmiştir. Öncelikle Çevre Yolunda iptal edilen kavşakların hayat bulması için yapacağımız girişimler ve ilçenin cazibe merkezi olmasına katkı sunacak projelerle Tutak’ı bu görünmezlik çemberinden kurtaracağız.

Biz herhangi bir partinin adaylığı boş kalmasın ,madem o aday bende aday olayım mantığı ile başvuru yapmadık vizyonuna,becerisine ve her alanda ülkenin gelişmişliğine attığı imzasıyla Türk Siyasi Tarihinin en uzun soluklu iktidarını üstlenerek Türkiye Yüzyılını inşa eden Cumhurbaşkanımız kararlılığı ile ilçemize katkı sunmak, makus talihine yön vermek yaşanabilir bir Tutak’la birlikte bilinilirlik oranı yüksek bir kentin yeniden inşasına kültür elçiliğine talip olduk.

İlerleyen süreçlerde de yolun,asfaltın,alt yapının konuşulduğu bir süreci dillendirmeyecek seçim kampanyamız süresince tarımdan tekstile üretimden turizme kente katacağımız değerler silsilesini projelerimizle halkımıza sunacak ve teveccühleri İle İnşallah 31 Mart akşamı bunları hayata geçirmenin ilk adımını atacağız ,dedi.

Ak Parti Tutak Belediye Başkan Adayı Fevzi Sayan’ın Ak Parti eski Tutak İlçe Başkanı ve 2019 Tutak Belediye Başkan Adayı ve çalışma arkadaşı Yavuz Özcanla birlikte katıldığı kahvaltı basın mensupları ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Barışan barışan
Barışan barışan - 5 ay Önce

Bu arkadaş özellik içlerinde bir kişi hangi üniversite televizyon ve gazete bölümü mezunu merak ettim.

SIRADAKİ HABER