İbrahim Varol mesajında ki asil duruşu ile siyasete yeni bir üslup kazandırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı İbrahim Varol teşekkür mesajındaki asil duruşu ile siyasete yeni bir üslup kazandırdı

İbrahim Varol mesajında ki asil duruşu ile  siyasete yeni bir üslup kazandırdı

CHP Milletvekili Adayı Varol 14 Mayıs seçimlerinin ardından içini döktüğü bir teşekkür mesajı yayımladı.Varol mesajında ;

Sevgili hemşerilerim, kadim kentin yiğit evlatları yaklaşık bir aylık süreçte kapısını çaldığım ,elini sıktığım ,yüreğini hissettiğim kardeşim ,abim, ablam, amcam ,teyzem hissini veren yol arkadaşlığını sadece oy pusulasında değil yürüdüğü yolda, oturduğu kahvede ,gittiği misafir ziyaretinde sürdüren aziz hemşerilerim.

Dün sandığa yansıyan iradeye saygı göstererek yolumuzu yolu bilip ,heyecanımızı arttıran ,coşkumuzu çoğaltan ,mahşeri kalabalıklarla görkemli seçim kampanyamızda hakkı, emeği bulunan davası Ağrı olan ve sadece Ağrı’nın evladına destek sunmak için her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmayan arkadaşlarım ,akrabalarım demokrasi özlemi içinde, hak ve hukuk mücadelesinde bize inanan dava arkadaşlarım. Sizlerin desteği ile olmaz denileni oldurduk sizlerin samimiyeti ile yok sayılan kitleyi her türlü dezavantaja rağmen büyük bir aile fotoğrafı olarak ortaya koyduk. Tabi ki bu süreçte sizleri üzen bizleri derinden yaralayan samimiyetsizliklere şahit olduk bugün vefanıza, dostluğunuza şükranlarımızı ileteceğimiz sizlerle birlikte kazandığımız Ağrı var ,Ağrılı var , Ağrılı’nın dayatılan bu sisteme itirazı var fotoğrafını verebildiğimizin mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz ajanda tutmuyoruz ,biz sevgi büyütüyor, vefa çoğaltıyor ,hürmet besliyoruz biz zafer fotoğrafı ile taçlandırdığımız bu güzel fotoğraf karesinin dahada büyümesine ,yolunun kesilmesine neden olanları da biliyor ,tanıyor ve onları da vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

Aday olarak yarıştığım 28. Dönem milletvekilliği seçim sonuçlarının arzuladığınız şekliyle sonuçlanmamasının hüznünü yaşadığınızın farkında olarak sizlere şükranlarımı ileterek saygılarımı sunuyor hepinizi en candan duygularımla selamlıyorum.

Sevgili dostlarım, akrabalarım , yüzümüzü tanımadan bizlere desteğini sunan yol arkadaşlarım bugün yeniden aynı aşk ve istekle 28 Mayıs’ta tekrarlanacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasında daha güçlü daha gayretli ve çok daha inanmış bir ruh haliyle yeniden sahalarda buluşmak arzumuzu sizlerle paylaşmak ve son oy pusulası resmi kayıtlara işlenene dek gecemizi gündüzümüze katarak 21 yıllık hukuk tanımaz AKP iktidarı karşısında Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklerinizi beklediğimi ifade ederek saygılarımı sunuyorum.

Hiç durmadan ,hiç düşünmeden,hiç dinlenmeden Haydi 28 Mayıs’ı ülkemizin zulüm iktidarından hep birlikte kurtaralım diyerek mücadeleye davet ediyorum ..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı Nazım
Hacı Nazım - 12 ay Önce

yanında çok üç kağıtcı vardı. millette oy vermedi bu kadar basit

Doktor
Doktor @Hacı Nazım - 12 ay Önce

Allah'ta bilir.cok doğru ve güzel bir söz söyledin nekadar yiyici ne kadar kendini bilmeyen oradaydı

Şaşkın vatandaş
Şaşkın vatandaş - 12 ay Önce

Doğrusu Şaşırdım vAllahi daha 2 ay öncesine kadar Sayın Süleyman Soylu'nun bir numaralı adamı idi, Hatta Soylu babasının tazesini için bile Patnos'a gelmiş acaba 2 aylık süreçte ne oldu da saf değiştirdi Sayın İbrahim Varol

Cihat usta
Cihat usta - 12 ay Önce

Seni ve aileni cani günülden kutluyor bu günden sonra herşey çok güzel olacak güzel yürekli insan hep var olun kendine yakışan mesajı yazmışsın

Zeyno
Zeyno - 12 ay Önce

Ülkede ne zulüm var dağdaki PKK ile dost olan altılı masa Türkiye'nin huzurunu hangi parti bozuyorsa Rabbim iki cihanda sorsun bunuda pailasin

Mustafa Cengiz ACAr
Mustafa Cengiz ACAr - 12 ay Önce

Değerli hemşerim.siyaset ülkeye halka ve yöreye hizmet için yapılan bir yarıştır.Bu yarışta nezaketin saygının sevginin ve üluba çok dikkat etmeli ve tüm rakipleri aşağılamadan karalamadan mücadele etmek esastır.
Ağrılı hemşerileri vefa bilir ve her türlü saygıya hizmete ve hürmete layıktır.TÜM AĞRI LI HEMŞERİLERİME SAYGI VESELAMLARIMI SUNUYORUM.
SIZİDE BU KİBAR NAYİF VE SEVGİ DOLU ÜSLUBUNUZDAN VEDE GERÇEK BİR SİYASETCİYE YAKIŞIR AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ TAVRINIZDAN DOLAYI SİZE TEŞEKÜR EDYOR BUNDAN SONRAKİ YAŞAM VE MÜCADELENİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM.
BİZE BU YORUM İMKANINI SAĞLAYAN AĞRI MIZIN SAYGIN BASININADA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

SIRADAKİ HABER