İsmail de işsiz kaldı duydun mu ?

Enson kordon da karşılaşmıştık babalarının arkadaş olduğunda bi haber parkta oynarken kızlarımız

İsmail de işsiz kaldı duydun mu ?

En son Kordon da karşılaşmıştık İsmail’le ,üç arkadaşının iş akitlerinin tek taraflı feshedildiği demlerdi. Aslında içimde iş akdine dair durumunu öğrenmek için bir merak vardı ama yengeyle oturduğundan mütevellit uzaktan bir selamlama ile geçiştirmiştim sargılı ayağı için  geçmiş olsun dileğimi,rahatsız etmemek adına. 

Dünya telaşesi buya bak şimdi geldi aklıma . 

Yazmıştı geçtiğimiz gecelerden birinde ‘’Kardaş sözleşmem feshedildi bir dillendirsen uğradığımız haksızlığın gözler önüne serilmesi adına’’demişti mesajında .. 

Geç okuduğum gibi geçte dönmüştüm İso’ya saat geç oldu yarın paylaşırım abi demiştim. 

Unuttum ,onun direksiyonda döktüğü teri biz memlekete ne katar hemşerilerimize ne kazandırırız derdiyle ,halalinden evimize ekmek parasını nasıl götürür, faturamızı nasıl öderiz telaşına gölgede bırakmışız İsmail’i. 

Bugün geçmiş mesajları karıştırırken ilişti gözüme söz vermişim ama yazmamışım kendimden utandım . Sonra daha  dün KCK’nın , FETÖCÜ istihbaratın büyük ortakları ile birlikte iş tutarak beni nasıl sokağa çıkamayacak bir hale düşürdüğünü, gece yarılarında yerden izmarit toplayıp içtiğim günleri hatırladım. 

Biliyorum şimdi kombisi kısıktır o soğuk evin , parkta kızımla yarenlik eden kızının harçlığı eksik.İsmail’in gönlü zengin ama boynu büküktür. 

Ben bilirim kızının beklediği çikolatayı cebine koymadan evine dönen babanın iç yarasını,gözlerinin kan ağlamasını. 

Geçtiğimiz günlerde Bakara Suresi 155'inci ayetini okuyan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rabbimiz 'Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle sınarız' buyurmaktadır" demişti. 

Şimdi onu hatırladım. 

Ve buradan muhalifi Kürt olanı PKKlı ,Türk olanı FETÖCÜ diye yaftalayıp açlıkla sınamaya kalkan AKP’ye sesleniyorum; Bırakın İsmail'i açlıkla yaradan imtihan etsin ,kendinizi Tanrı’laştırmayın. 

Yoksa sizin makara diye tiye aldığınız Allah kelamı Bakara’nın 155. Ayetinin başlangıcı ile ‘’Andolsun ki’’ sizin gümrükte yaptıklarınızı,adaylık pazarlıklarınızı vs ves hem yazar hemde ses kayıtları ile birlikte yayımlarım ... 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER