Yıldız Acar'ın o sözleri toplantıyı gölgede bıraktı'' Ağrı da ben dahil hiçbir belediye başkanı...''

Doğubayazıt Belediye Başkanının sözleri toplantıyı gölgede bıraktı

Yıldız Acar'ın o sözleri toplantıyı gölgede bıraktı'' Ağrı da ben dahil hiçbir belediye başkanı...''

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar 10 Ocak Gazeteciler Gününde gazetecilerle bir araya geldi. 

İl merkezinde yapılacak kutlamaları göz önünde bulundurarak 8 Ocak Cumartesi günü Ağrı merkez ve ilçelerindeki tüm yerel ve ulusal basın temsilcilerinin davet edildiği törene çok sayıda gazeteci katıldı. 

Özel bir restaurantta misafirlerini ağırlayan Acar günün anlam ve önemine vurgu yaptığı konuşmanın ardından Doğubayazıt’ta yaptıkları hizmetleri ve geriye kalan süreçte hayata geçirecekleri projelerin bir kısmını basın mensupları ile paylaştı. 

Meslek etiğinden uzak bilgi ve belgeye dayalı olmayan karalamalarla kendilerine yönelik saldırıların vatandaş nezdinde itibar görmediğine vurgu yapan Acar ilke edindikleri şeffaf belediyecilik adına yıl sonu faaliyet raporunu Belediye Binasına pankart halinde astıklarının da altını çizdi. 

Acar spekülatif paylaşımlarla hedef haline getirilmek istendiğini ama bellli merkezler ve çıkar guruplarının bu çabalarınında halk nezdinde itibar görmediğini ifade etti. 

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Acar programın tamamının canlı yayınlanması , sorularında kameralar karşısında sorularak vatandaşın zihninde hiçbir şüphe kalmaması yönünde talebini basın mensupları ile paylaştı. 

Acar’ın gazetecilerle sohbetinin ardından yenilen yemek sonrası tüm misafirlerine çam sakızı çoban armağanı hediyelerini takdim eden Başkan Acar kutlama programı çekilen toplu resimle birlikte sona erdi. 

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın ‘’ben dahil Ağrıda hiçbir belediye başkanı başarılıyım diyemez ‘’ ifadesi toplantıya damga vurdu. 

Acar’’ Ağrı da tüm mevkidaşlarımın ve benim yaptığım rutin belediye hizmetleridir.Bugün burada bunu bir başarı öyküsü olarak konuşuyorsak bu Doğubayazıt Belediyesinin bundan önce ki dönemlerinde doğru idare edilmediğinin ve eksik iş yapmasının yada daha doğrusu iş yapmamasının sonucudur’’ dedi. 

Başkan Yıldız Acar’ın ilgili konuşması ilerleyen günlerde detay haber olarak okuyucularımıza duyurulacaktır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER