Kaymakamlar İstifa Edip Akp’de Siyaset Yapsın

Ağrı İyi Parti İl Başkanı Cengiz Alpaslan Kaymakamlara sert çıktı

Kaymakamlar İstifa Edip Akp’de Siyaset Yapsın

İyi Parti seçim çalışmaları hız kazandı önceki gün Tutak ve Patnos seçim irtibat bürolarının açılışları için yola çıkan İyi Parti Milletvekili adayı Yavuz Hatunoğlu ve İl Başkanı Cengiz Alpaslan Tutak ve Patnoslu vatandaşların ilgi odağı oldular.

2 seçim otobüsü ve yaklaşık 100 araçlık konvoylarla ilçeye giriş yapan İyi Parti konvoyu yol güzergahlarında vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanırken ilçe merkezlerinde ziyaret memnuniyet yarattı.

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alpaslan ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada ; Bizler millet sevdamızı, vatan sevdamızı Devlet erk’i eliyle şehit çocuklarının yetimlerin gariplerin gurebaların hakkıyla verilen ve devletin konuğu olarak gelenlerin siyasi parti propagandasına maruz kaldığı iftar sofralarında değil vatan evlatlarının hanesinde ocağında işyerinde dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’e haksız olarak uygulanan medya ambargosu Ağrı da başka bir boyut kazanmış kaymakam sofralarında propaganda serbestisine dönüşmüştür.Bu devlet adamlığına yakışmaz.Devlet benim de devletimdir,devlet diğer adaylarında devletidir ama Ağrı da devlet adamı olma vasfı taşması gerekenler birilerinin adamlığı görevini üstlenerek vatandaşta Devlet algısına dumura uğratmıştır.

Farklı siyasi partilerin seçildikleri koltuklara atananların iftar sofralarını iktidar borazanlığına dönüştürmesi en amiyane tabiri ile ayıptır, günahtır,yazıktır.

Bu uygulama Siyaseten Akp dışında ki partileri tercih etmiş vatandaşlara kaymakamlık kapılarını kapatmıştır. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi bu ülkede beyde ,paşada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığımızdır ve hüviyetlerimizdir.Şimdi Kaymakam beyler izah etsinler vatandaşlara kapattıkları bu kapılardan sonra ben Devletle İyi Parti İl Başkanı olarak devletle olan işimi çözmek için hangi konsolosluğa gitmeliyim bizi nereye yönlendirecekler?

Herkes’i aklı selim düşünmeye davet ediyorum Kaymakam Beylere de burdan bir hatırlatma yapmak istiyorum Devlet Bakidir iktidarlar yarın el değiştirdiğinde vatandaşın yüzüne bakacak yüzünüz olsun istiyorsanız bemahal bu uygulamalarınızdan vazgeçin yada yaşınızında genç olması hasebiyle istifalarınızı sunarak Akp Gençlik kollarında yer edinip siyaset etmeye bakın,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER