Leyla İçin Umutlar Azalıyor

Leyla için endişeli bekleyiş sürüyor

Leyla İçin Umutlar Azalıyor
Ağrı Merkez'e bağlı  Bezirhane köyünde bayram günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in amcasına gelen telefon  umutları azalttı güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Küçük Leyla'nın Amcası Yusuf Aydemir'i gizli numaradan arayan kadın, "Leyla elimizde. Başınız sağ olsun" dedi.
Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de katılımıyla kaybolmasının 7. gününde  bataklık arazide arananan Leyla'ya dair bir ipucuna rastlanmadı. 

Leyla’nın kaybolmasının üzerinden yedi gün geçtiğini ve artık umutlarının tükendiğini ifade eden baba NihatAydemir, “Çalışmalara 2-3 bin kişinin katıldığı aramalardan sonuç alamadık,herkes seferber olmuş durumda ama malesef bir henüz bir ize rastlayamadık. katılıyor. Kızımın  kaçırıldığını düşünüyorum bunun için  dün Kars’a gittim. Bir hocayla görüştüm. Hoca (medyum) bana kızımız yaşadığını söyledi. Uzak bir yerde. Yeşil bir çadırda duruyor. Onlara huzur vermiyor. Çocuk kesinlikle yaşıyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde görülüyor.” dedi.

Ve Amcayı Yıkan Telefon “Leyla elimizde. Başınız sağ olsun”
Leyla'yı arama çalışmaları aralıksız devam ederken  Amca  Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla’nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı.

İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, “Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı” diye konuştu.

Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER