MHP Ağrı Milletvekili Adaylarını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Ağrı Milletvekili listesi açıklandı.Mhp 'nin 14 Mayıs 'ta Ağrıda yarışacak 4 ismi belli oldu.

MHP Ağrı Milletvekili Adaylarını Açıkladı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri aday listelerinin 10 Nisan da askıya çıkacağı beklenirken Milliyetçi Hareket Partisi 81 ilde adaylarını açıkladı.
MHP 'nin açıkladığı lisede İstanbul ve Ağrı da İki Ağrılı isim İstanbul 2. bölgede Celal Adan ve İzmir 2. bölgede Tamer Osmanağaoğlu yer aldı.
MHP Ağrı Milletvekil adayı listeside şu isimlerden oluştu.
SALİH EMİR MUTLUER 
2 YASİN ÖZYALÇIN 
3 KAHRAMAN HANBABA
 4 İBRAHİM ARPACI

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 11:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Bey
Kemal Bey - 1 yıl Önce

Mutluer Ağrı lı bile değil, nasıl oy verelim. Ağrılı aday çıkaramadılar mı MHP camiası, vaybe.. Ülkücüler ne hale düştü..

Salih Emir Mutluer
Salih Emir Mutluer - 1 yıl Önce

Ağrı'da görev yaptığım sürece Ağrılı öğrencilerime elimden gelen bilgiyi ve hizmeti sundum. Rabbim şimdide öğrencilerimin ailelerine ve Ağrılı kardeşlerimize hizmet etmeyi nasip etti. Bu konuda da Allah'ım, Ağrılı kardeşlerimize elimden gelen hizmeti yapmayı nasip etsin inşAllah, Allah'ım utandırmasın. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Oğuzhan beg
Oğuzhan beg - 1 yıl Önce

Ağrı’da MHP ye , bu seçimlerde başarılar diliyorum . Allah rızası. için şu yorumlarda havlayan selim Gürsesin sesi fazla çıkmasın .

Nilay yolcu
Nilay yolcu - 1 yıl Önce

ALLAHrizasi icin akp ve mhp yi agrida tabela partisi yapalim teşekkürler ağrı

Selami Gürses
Selami Gürses - 1 yıl Önce

Ağrının ülkücü ve MHP yönetimi adam çıkaramadı mı. Selahattin taziye evlerini mesken tutmuş Ağrılı adam bulamadılar mı lo.. HDP lide olurdu..

SIRADAKİ HABER