Tahtalı;Kraldan çok kralcıların,durumdan vazife çıkaranların, yıkamayacağı güçteyiz

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı bir basın kuruluşunda çıkan asılsız haber sonrası gazetemize özel açıklamada bulunarak çok net göndermelerde bulundu.

Tahtalı;Kraldan çok kralcıların,durumdan vazife çıkaranların, yıkamayacağı güçteyiz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı Haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantısı sonrası görevden alındıklarına yönelik bir yerel basın kuruluşunun haberine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahtalı yaptığı açıklamada ;Durumdan vazife çıkarmayı görev bilmiş;kraldan çok kralcı tiplerin AK Parti siyasetine akıllarınca yön vermek istemesinin karşılık bulmayınca çamur at izi kalsın politikalarının bir sonucu olarak dün künyesine adını yazamamış ;okurunun karşısına gerçek kimliği ile çıkamayan korkak bir sözde basın kuruluşunun hedefi olduk.

Kimler tarafından yönlendirildiğini çok iyi bildiğimiz bu güruhun mide bulandıran küçük sineklerininin sahte haberleri sonucunda çok sayıda hemşerimizden telefon aldık ,ne olduğunu merak eden arkadaşlarımızla yeniden küçükte olsa hasbihal etme şansı yakaladık.

Bu vesile ile sevenlerimizin varlığını bizlere hissettirdikleri için kıymetli bir asparagas haberinde PR çalışmamıza katkı sunabileceğini görmüş olduk.

Yalan haberin sahipleri ,Allah’ında bir hesabının olduğu gerçeğinden bihaber kurdukları tuzağın kalemlerine dolanması sonrası yazdıklara habere sahip çıkacak cesareti gösteremeyerek nasıl bir acz içinde olduklarını ve bu aczlerine abilerini de ortak ettiklerini fark ettiklerinde çok geç kalmışlardı.

Haberin yayınlanmasına aldırış etmeden Merkez ilçe başkanlığı haftalık yürütme toplantımız sonrası bu duruma gelen yoğun telefonlar sonrası açıklama yapma zorunluluğu hissettik.

Açıklamamızda ‘’ Sevgili Ağrılı hemşerilerim tek hedefi 2024 yerel seçimlerinin alt yapısını oluşturmak olan AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığımıza yönelik yapılan çirkin ve basın etiğinden uzak habere ilişkin kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile bir hakikati paylaşmak zaruriyeti doğmuştur..

Partimizin ve teşkilatımızın önlenemez yükselişine ket vurmaya çalışan bazı odakların tahakkümündeki ,sözde basın kuruluşunun görevden alındığımız yönündeki haberinin gerçekleri yansıtmadığını buradan ilan ederek.Hemşerilerimizin bu tarz asparagas haberlerle tevessül edenlerin ,Ak Parti içindeki Truva atları olduğu gerçeğinden hareketle , maksatlı paylaşımlara itibar etmemelerini istirham ediyor. Bu provakasyonlara aldırış etmeden görevimizi layıkı ile sürdürmeye halkımızla birlikte devam edeceğimizi ve yerel seçimlerde kentimizi Belediye Başkanlığı ile taçlandıracağımız umut ve kararlılığı ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ İfade yer vermiştik.

Bugünde sizin aracılığınızla şunu ifade etmek istiyorum biz görevimizin başında ve plan kuranların planlarını boyunlarına dolayacak inanç ve kararlılıktayız.Sizin satılık kalemleriniz bizim inanmış kalelerimizi yıkamaz bu nedenle aklınızı başınıza alın ve siyaseti edep çerçevesi içinde yapın aksi halde dün düştüğünüz rüsvanın çok büyüklerine yarında düşeceğinizden şüpheniz olmasın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER