Abbas Aydın Anneler Gününü Kutladı

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Abbas Aydın Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Abbas Aydın Anneler Gününü Kutladı

Aydın mesajında, “Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Dünyaya getirdiği evlatları özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olduğunu belirten Milletvekili A.Adayı Abbas Aydın “Anneler en fedakar insanlardır. Ailenin ve toplumumuzun temel direği olan annelerimiz hayatımızın ve ulusumuzun var olduğundan bu yana hiçbir karşılık beklemeden özveri, fedakarlık, şefkat, Merhamet ve sonsuz sevgileriyle ülkemizin bugünlere ulaşmasındaki destek ve varlıklarıyla geleceğimizi de aydınlatan aziz ve kutsal insanlardır” ifadelerini kullandı.

Kadınların hayatın her alanında etkin bir biçimde yer aldığını aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiğinin altını çizen Aydın açıklamasında, “Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerin Anneler Günü`nü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” sözlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER