Iğdır Belediye Spor'dan Ahlaksız Paylaşım

Doğubayazıt Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Beyter'den Iğdır'ın maganda Iğdır Hava Meydanı Müdürü sözde Iğdır Belediye Spor Kulübü Yöneticisi Fikret Bağca'nın egosuna kurban edilen Iğdır Belediye Spor'a sert tepki ve özür çağrısı

Iğdır Belediye Spor'dan Ahlaksız Paylaşım

Iğdır Belediye Spor’dan Ahlaksız Paylaşım 

Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 8. Gurupta mücadele eden Iğdır Belediye Spor kulübü resmi facebokk hesabından yapılan ahlaksız paylaşım tepkiyle karşılandı. 

20 Haziran 2021 Pazar(dün) günü Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Stadyumunda Doğubayazıt Belediye Spor’a konuk olan Iğdır Belediye Spor Kulübü sözde yöneticisi nezaket ve devlet adabından bi haber bir maganda’nın üzerinde isimler yazılı olmasına rağmen  Protokolde Iğdır Vali Yardımcısı için ayırılan koltuğu işgal ederek kalkmaması sonrası Doğubayazıt Belediyesi Basın Danışmanıtarafından uyarılmış uyarılar karşısında ‘’ Ben Iğdır Hava Alanı Müdürüyüm burada oturacağım ‘’diye sesini yükseltmesi sonucu hiçbir fiziki müdahaleye maruz kalmadan ‘’buraya maçamı kavgayamı geldiniz ‘’ uyarısı sonrası hemen arkadaki koltuğa alınmıştır. 

Bu Devlet adabından yoksun maganda ile yaşananların tamamı Kulüp başkanının ve protokoldeki diğer Iğdırlı misafirlerimizin karşısında cereyan etmiştir. 

Yine Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürüne  basın danışmanımız tarafından  bahse konu magandanın uyarılarak sportmenlik dışında bir taşkınlığa neden olmaması yönünde ricada bulunmuştur. 

Olayların sonrasında stadyuma intikal eden ve yeri Iğdırlı Maganda Iğdır Havalimanı Müdürü Fikret Bağca tarafından işgal edilen Iğdır Vali Yardımcısı ‘’totem’’yaptıkları ifade ederek  protokol trübününde bulunan Iğdırlı misafirlerimiz arasında maçı izlemek istediğini ifade etmiş tüm ısrarlarımıza rağmen kendisine ayrılan yere oturmamıştır.  

Paylaşılan görsellerde de görüldüğü üzere Iğdır Belediye Spor’un iddiaların tamamı asılsız bir iftiradan ibarettir. 

Olayın iddia edilenin aksine Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar’ın sahaya taraftar alınmaması ve çalışma arkadaşlarının protokol trübününe girşinde  ''kota konması'' nedeni ile karşılaşmayı taraftarımızla birlikte protokolün sağ trübününde izlediğide net olarak görülmektedir. 

Iğdır Belediye Spor’u spor ahlakına yakışmayan bu provakatif paylaşımı nedeni ile ivedi olarak özür dilemeye davet ediyoruz.

banner47

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2021, 00:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Keko
Keko - 3 yıl Önce

Degerlı spor sevenler ve yöneticileri spor centirmenliktir dostluktur neden bukadar abarttınız bu konuları biraz hos gorulu olmanızı tavsiye ederim.adam mudurum diyorsa sizde yer verseydiniz koltuk yokmuyudu fazladan...

SIRADAKİ HABER