Ağrı Acil de Yemek Molası Rezaleti

Ağrı da Acile giden hasta sıra almak için memur bekliyor

Ağrı Acil de Yemek Molası Rezaleti

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde yaşanan rezaletten kimsenin utanmayacağını biliyorum. AKP nin seçim kazanmak için inşaat halinde teslim aldığı yeni adıyla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin böbürlenerek tabelasını paylaşan Rektörü Abdulhalik Karabulut’unda rutin atama dönemlerinde Doktor atama müjdecisi Milletvekili Ekrem Çelebi’nin bu durumdan utanmayacağının da farkındayım. 

Bugün saat 18:30 sıralarında bir arkadaşımın rahatsızlığı nedeni, ile gittiğim Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde karşılaştığım manzara bırakın bizi kıskanan Avrupa 3. dünya ülkelerinde bile yaşanmayacak bir durumdu. 

Düşünün bir kentin herkesin rant araladığı tek hastanesinde ACİL (bunun altını çizmekte fayda var ) acil servisine bir arkadaşımın rahatsızlığı nedeni ile gittim,refakat ettiğim arkadaşımın girişi için sıra almaya gittiğimde önümde bekleme halinde 3 kişi ve müracaata bir boş koltukla karşılaştım .İlk anda anlık bir ekstra gelişme nedeni ile bir aksama olduğunu düşünerek 2 dakika kadar bekledim gelen giden olmayınca ve koltuk dolmayınca önümde bekleyen arkadaşlara ne kadar beklediklerini sordum aldığım cevap 5 dakika olunca nedenini merak ettim yazıyı gösterdiler. 

‘’Yemek Molasındayım’’ 

Bu bekleme sürecimizde arkada oluşan kalabalık artmaya devam tabi haliyle kucağında çocuğuyla bekleyen kadın,ayakta duramayacak genç kız ,duvara yaslanmış yaşlı amca .. 

Telefona sarılıp aklıma gelen ilk ismi aradım 1 dakika sonrasında koltuk doldu işlem rutine döndü. 

Düşünün ki üstüne ACİL yazan bir yerde bırakın oturacak sandalyeyi sıra alacak memur bulamıyorsunuz ve adı ACİL buranın. 

Memur geldi sıra verilmeye başlandı sonrasında samimiyetine inandığım için  ilgili yönetici arkadaşta sağolsun bulunduğumuz alana geldi durumu anlattım ,aması ,fakatı dinlenecek bir hal asla mazeret kabul etmeyecek bu duruma isyanımı yüksek sesle kustum. 

Ki ben oraya ateşli hastalığı olan bir çocukla gelseydim orayı başınıza yıkar geceyi nezarette geçirirdim biliyorum. 

Bu mazlum millet çaresizlikten sizden korkuyor olabilir ama yemin ederim ben korkmuyorum ; 

Şimdi o tabela şovmenlerine sesleniyorum zerre şerefiniz, haysiyetiniz varsa şovu bırakın ve en acil müdahale edilmesi gereken yere ACİL bir şekilde müdahale edin yada varsa şerefiniz istifa edip bu milletin yakasından düşüp defolun gidin. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Arkadaşın için gittiğin hastanede yaşadıklarını haber yapıyorsun iyi güzel peki gerek sözle(telefonla görüşerek)gerek yazışarak (sitede yorum yaparak) bu olaylara benzer olumsuz durumları haber merkezinize bildirdiğimde neden haber yapma ihtiyacı duymadın ille iğne size batıncamı canınız yanıyor neden ben ve vatandaşların talepleri size iletildiğinde gereken hassasiyet gösterilmiyor bu memleket bizim ve biz yaşıyoruz iyisiyle kötüsüyle yaşamak zorundayız fakat sesi çıkan değil gücü olan sesini duyuruyor bende en az senin kadar olaylara duyarlıyım cesurum fakat imkanım el verdiğince sesimi duyurmaya çalışıyorum bir kaç defa buna benzer olayları tarafınıza anlattım fakat hiç oralı olmadınız üzüldüm demek canınız yanınca haber oluyor yazık.

FEHİM TURAN
FEHİM TURAN - 2 yıl Önce

ELİNE YÜREĞİNE AĞZINA SAĞLIK
YILLAR ÖNCE ORADA MUHABİRLİK YAPTIM O HASTAHANELERİN O GARİPLERİN HALİNİ ÇOKK İYİ BİLİYORUM.

SIRADAKİ HABER