Yıldız Acar Doğubayazıt'ta Üstüne Vazife Olmayan İşler Yapıyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar üstüne vazife olmayan işlere karışıyor ..

Yıldız Acar Doğubayazıt'ta Üstüne Vazife Olmayan İşler Yapıyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar kentte sorumluluk alanları dışındaki işleride üstlenmeye başladı. 

Bağımsızlık kararı aldıktan sonra kente mucize bir dokunuşla şehir kimliği kazandıran Acar sorumlulukları dışındaki olumsuzluklarada müdahale ederek bir belediye başkanının neleri değiştirebileceğini gözler önüne seriyor. 

Acar yönetimi Doğubayazıt’ta belediye mücavir alanlarında sürdürdüğü çalışmalara DSİ ve Turizm Bakanlığı’nın sorumluluğundaki bölgelere de el attı. 

Acar vatandaşların yoğun talepleri üzerine DSİ’nin sorumluluk alanı içindeki kanal temizliklerini de Doğubayazıt Belediyesi olarak üstlendi. 

Başkan Acar konuya ilişkin yaptığı açıklamada ; Biz olmasını bekleyenlerden değil olmasını isteyenlerden olmak gayreti ile başladığımız hizmetlerimizle Doğubayazıt’ta gerekli hizmetleri yaptık yapmayada devam ediyoruz. 

Alanımızda ki hizmetlerle sınırlanmadığımız Doğubayazıt aşkı farklı kurum ve kuruluşların sorumluluk bölgelerinde de harekete geçmemize ve vatandaşlarımızın ilgililerine duyuramadıkları dertlerine çözüm üretmeye başladık ve sürdürüyoruz. 

Yoğun şikayetler sonrası DSİ ye ait kanalların temizliğini belediye olarak yaptık. 

Yetmedi Turizm Bakanlığının görev sahası içinde olan  Hani Baba Türbesi,İshak Paşa Sarayı  ve çevresini vatandaşlarımızın talepleri üzerine gönüllülük esasıyla temizledik. 

Tüm kurum ve kuruluşlar üzerine düşeni layıkı ile yerine getirse sorun yumağının azalacağı kentimizde halka olan sorumluluk duygusu ile bundan sonrada üzerimize vazife olmayan işleri yapmaya devam edeceğiz .Bazid halkı rahat olsun huzur içinde yaşasın biz her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız dualarınızı bizlerden esirgemeyin, dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER