Ak Parti Ağrı’da platform kuramıyor ,sahneye çıkamıyor

Herkesin merakla beklediği Ağrı AKP mitingi için yapılmayacağı yönünde karar alındığı kulislerde dillendirilmeye başlandı.

Ak Parti Ağrı’da platform kuramıyor ,sahneye çıkamıyor

Ak Parti Ağrı’da platform kuramıyor ,sahneye çıkamıyor

Ağrı Ak Parti kulisleri gün geçmiyor ki skandal bir kararla çalkalanmasın ve bu kararla halktan kaçtılar..

AKP Ağrı’da miting yapamıyor

Kurulduğu günden beri Genel Başkan düzeyinde miting yapan Ağrı Ak Parti ,Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık sorunları nedeni ile Ağrı’da yapacağı mitingin ertelenmesi sonucu 14 Mayıs seçimlerinde miting yapmama kararı aldı.

Yıllardır iki kelimeyi bir araya getiremeyen liyakatsiz kişilerin yönetiminde Erdoğan’ın sırtından seçim yarışını sürdüren Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı 14 Mayıs seçimlerinde miting yapmama kararı aldı.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhran ve Ağrı’da zirve yapan gayri hukuki ve ahlaki uygulamaları ile her geçen gün kan kaybeden AKP liste şoku sonrası kendi seçmeninin de sırt dönmesi ile birlikte Ağrı’da platforma çıkacak cesareti gösteremedi.

Son seçimleri zorunlu ve taşımalı mitinglerle kalabalık kılmayı başaran AKP’nin 2023 seçimlerinde tepeden inme liste başı ve görev süresinin tamamında partisinin oy kaybına neden olan 2. Sıra il başkanı adayı ile seçim kampanyası başladığı günden beri sürekli kan kaybeden partisininin adaylarını 4 yol kavşağında meydana çıkaramıyor.

İktidar partisinin içinde bulunduğu bu vahim durum Ağrıya yıllardır yapılan zulümünde en net fotoğrafı olarak karşımıza çıkıyor.

AK parti aday tanıtım programında yaklaşık 200 kişilik cılız bir guruba yapılan tanıtımda adayların sergilediği performansın alınan kararın ne kadar haklı olduğunu da gözler önüne seriyor.

Korku dağlarının sardığı Ak Parti Ağrı’da tarihinin en kötü seçim kampanyasını yürütmekle birlikte bu kararla aslında 14 Mayıs seçimleri için havlu attığını da ilan etmiş oluyor.

AKP 1. Sıra adayı Ruken Kilerci’nin henüz 16 yaşındaki bir ergenin beğeni sayısına ulaşamadığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla geçiştirdiği seçim sürecini Ağrı’ya dair endişeleri ya da haksızlık etmeyelim tecrübe ve birikimleri olmayan sosyal medya uzmanları ve bilişimcileri ile heba ederken yerel basına özel kurdukları whatsapp gurubunun işlevsizliği karşısında da çaresizlik içinde bekleyişini sürdürüyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doktor
Doktor - 13 ay Önce

Allah savcı sayannin karının doyurmasin sürüm sürüm olsun Ağrı akp kalesiyken şimdi Ağrı'da miting yapamıyorum yazıklar olsun sizlerle yalan dalavere rüşvet ala ala bu milleti biktirip sonrada defolup gitiler hepsi yine olan Ağrı ve ağrılılara oldu dışardan ithal yapılınca böyle.olur işte

Propaganda
Propaganda - 13 ay Önce

Ancak sessizce gelip kapımızın önüne broşür bırakıp gitsinler

Onyedi yirmidört
Onyedi yirmidört - 13 ay Önce

İşkur müdürü işe aldıklarıyla tokalaşırsa, savcı soyan keleşle terör estirirse, yalancı eko çelebi torpille imam işe alırsa millet aç perişan olursa 3.5.7.yerden yandaş maaş alırsa olacağı buydu bu iyi günleri

Hacı Nazım
Hacı Nazım - 13 ay Önce

Miting yapamıyorsalar vay hallerine.. yüce Kosmos AKP lileri affetsin..

ÖMER SÖYLEMEZ
ÖMER SÖYLEMEZ - 13 ay Önce

PAAŞİRET AYAĞIYLA SOKAKTA DOLAŞILIRSA AHLAKSIZCA MİLLETE SALDIRILIRSA PARAKARŞIKILIKIL ADAMKAMUYA YERLEŞTİRİLSE KAMUDA PARTİ ADINA ÇALIŞANA HAKARET
EDİLİRSE SONUÇ BU OLUR

Adem
Adem - 13 ay Önce

Sayın söylemez Abdurrahim Arvasi yurdundaki rezalleti bir inceleyin bir soruşturun öğrencilerle bir konuşun..rezalleti anlatsınlsr

Zekai Yokyalan
Zekai Yokyalan - 13 ay Önce

Ak parti ağrıyı gözden düşürdü, mevcut siyasileri adam yerine koymuyor, zaten Tayyip dede hepsinin üstünü çizip dışardan bayan getirdi. Ağrı tamamen verse de vermese de zararı yok. Herkes seçim sonrası köyüne dönsün, işine devam etsin. Durmak tunne, yola bajo.

SIRADAKİ HABER