AKP Adayları Ağrı'nın Hakkını Gasp Eden Eski Bakan Ahmet Arslan'a Sığındı

Geçmişten ders almayan AKP'liler Ağrı'nın hakkını gasp eden eski ulaştırma bakanından medet umdu.

AKP Adayları Ağrı'nın Hakkını Gasp Eden Eski Bakan Ahmet Arslan'a Sığındı

Bakanlığı döneminde Ağrı’nın hakkını gasp ederek Iğdır ‘a demir yolunu taşıyan Ahmet Arslan partisinin seçim çalışmalarına katkıda bulunmak için Ağrı’ya geldi.

Ulaştırma Bakanlığı yaptığı dönemde İran-Doğubayazıt-Ağrı- Eleşkirt-Horasan Demiryolu hattının kurulması konusunda yıllardan beridir süregelen çabaları bir anda bertaraf ederek Demir Yolu’nu Iğdır’a kaydırarak Ağrı’nın hakkını gasp eden Ahmet Arslan partisi AKP’ye 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerine destek vermek için Ağrı’ya geldi.

Geçmiş dönemlerde sürekli olarak gündeme getirilen ve son olarak Türkiye ile İran arasında gerçekleşen Türkiye -İran İş Forumu kapsamında 15 ve 16 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilen 24. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) görüşmelerinde üç gün süren toplantı sonucunda, Doğubayazıt- Bazergan sınırı başta olmak üzere iki ülke arasında raylı sistemin geliştirilmesi için mutabakata varılmıştı.

Horasan-Eleşkirt-Ağrı-Doğubayazıt ve Gürbulak hattında gerçekleştirilecek olan Demir Yolu güzergahı ile Ağrı Lojistik merkezi olacak Türk limanlarına Çin, Hindistan, Pakistan ve İran'dan önemli ölçüde yük akışı sağlanacaktı.

Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın ulaştırma Bakanlığına getirilmesi yine Ağrı’lı siyasetçilerin basiretsizliği neticesinde Demir yolu projesi Iğdır’a kaydırılmış ve bu proje değişikliği sonucuda lojistik merkezi olarak Kars seçilmişti.

Yoğun olarak yük taşımacılığında kullanılacak bu proje ile Gürbulak2ta devasa bir ortak sanayi bölgesi kurulacaktı.

Ağrı’nın ekonomisini şaha kaldıracak ve oluşturduğu istihdam alanı ile göçü durdurarak işsizlik sorununa çözüm üretecek olan proje Ulaştırma Bakanı tarafından seçim yatırımı olarak 2017 de Iğdır’a kaydırılmış 2018 genel seçimlerinde eski BAKAN Ahmet Arslan’ın memleketinde en büyük seçim yatırımı olarak propaganda da kullanılmıştı.

Bu anlamda Ağrı’ya çok büyük haksızlık yaparak kentin istikbalini çalan ,Ağrı’nın hakkını gasp ederek memleketinde seçim yatırımı olarak kullanan bakan eskisi Ahmet Arslan’ın 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ağrı’ya gelerek partisi AKP için çalışması tepkilere neden oldu.

Bu minvalde AKP Ağrı Milletvekili adaylarına ve İl İlçe teşkilatlarının cevaplaması istemiyle tek soru ya cevap arıyoruz..

Ağrı’nın hakkını gasp eden bir adamı kurtarıcı olarak görecek kadar acz içinde misiniz ? Sizde hiç mi memleket sevgisi yok da bu haksızlığın müsebbibini baş üstünde taşıyorsunuz?

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp
Akp - 13 ay Önce

Reyis ne yapsın. nekadar yüzsuz, menfatci,hırsız varsa AGRI'nın başına bela olyur

Balık baştan kokar
Balık baştan kokar @Akp - 13 ay Önce

Reyizin kendisi öyle olunca, onu lider olarak görenlerde ona özeniyor. Ayakkabı kutularını gören hangi akpli para hırsı, hırsızlık şevki ile şahlanmadı ki.

Akp
Akp - 13 ay Önce

Reyis ne yapsın. nekadar yüzsuz, menfatci,hırsız varsa AGRI'nın başına bela olyur

SIRADAKİ HABER