Meltem Miraloğlu Ortaya Çıktı,Sesizliğini Bozdu

kendisinden 49 yaş büyük eşi tarafından sokağa atıldığı iddia edilen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

Meltem Miraloğlu Ortaya Çıktı,Sesizliğini Bozdu

2019 yılında Amerika'ya yerleşen Meltem Miraloğlu adını 'Grady' olarak değiştirdi. Teklif gelmediği için Amerika'ya gitmeye karar veren Miraloğlu, 'Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz." ifadelerini kullanmıştı.
2018 yılında iş teklifi almadığı için Amerika'ya yerleşme kararı alan ve bir süre sonra burada kendisinden 49 yaş büyük olan 80 yaşındaki Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından evden atıldığı iddia edildi.
Meltem Miraloğlu “Hayat Devam Ediyor” adlıdizide “Çocuk Gelin'' rolü ile ünlenmiş daha sonra proje teklifi almadığınıda şu sözlerle ifade etmişti;
Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz.
Miraloğlu Amerika'ya yerleştikten sonra ''Grady'' adını almıştı.
Miraloğlu hakkındaki iddialara sessiliğini bozarak '' Dünyama hoş geldiniz'' notu ile yaptığı paylaşımda ''Neden sessizlik çünkü; 'Daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı'2 ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER