Ak Parti de Silahlar Çekildi

Ağrı Ak Parti tanıtımı kavgayla başladı

Ağrı Ak Parti 27. Dönem Milletvekillerinin Ağrı Cumhuriyet caddesinde esnaf gezisi sırasında silahlar çekildi.

Ağrı Ak Parti Milletvekili Adayları Ekrem Çelebi,Abbas Aydın,Dilan Özmen Özgün ve Erhan Tenekeci parti binası önünde vatandaşlara hitap etti.

Parti önündeki selamlamanın bitiminin ardından Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti yapan Milletvekillerine Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay da eşlik etti.

Cem afşin Akbay ile Patnos’ta sağlık alanında hizmet veren ve geçtiğimiz hafta kendisinden habersiz binası boşaltılan Güven Tıp Merkezinin sahibi Yusuf Efe arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma çevredekilerin müdahalesi ile kavgaya dönüştü.Patnos teşkilatı üyesi gençlerin Yusuf Efe’yi darp etmesinin ardından Efe’nin yakınları olay yerine geldi.Yusuf Efe’nin yakınları Cem Afşin Akbay’a saldırdı polisin müdahele ettiği olayda Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay  polis ekipleri tarafından olay yerinden ticari taksiyle uzaklaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 20:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akp bitti
Akp bitti - 6 yıl Önce

Ekrem Çelebi, Cem Akbay'ı dövdürtmeye kalkıyor Patnos'u ele geçirmek için. Akp daha ilk günden icraate başlamış.

Yasar cicek
Yasar cicek - 6 yıl Önce

Beter olsun hirsizllar

Akp Bitmedi
Akp Bitmedi - 6 yıl Önce

sayın çelebi aslında hizmet odaklı bir insan ama cem akbay milleti kandırdı kaymakam gömleği altında memleketi soydu yaptığı vurgunlarla kendini bitirdi asiler benİM oyum Sn. çELEBİYE

SIRADAKİ HABER