Ağrı'ya Nitelikli Okul

Ağrı yeni eğitim öğretim sezonunda bir nitelikli okul daha kazandı.

Ağrı'ya Nitelikli Okul

Proje okulları kapsamında Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Lisesi düzeyinde eğitim verecek Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılında ilk öğrencilerini alacak olan okul merkezi sitem sınavıyla yerleştirme yapılacak nitelikli okullar statüsünde yer alacak.

Merkezi sistemle öğrenci alacak okula da Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca tarafından başarılı öğrencilere yüzde yüz burs imkanı sağlanacak.

Ağrı’nın en iyi idarecilerinden Hayrettin Atmaca Lisesi Müdürü Edip Erdoğan’ın müdürlüğüne atandığı okulda öğretmen sıkıntısı yaşanmayacağı gibi Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi eğitimi verilecek. 2 ve 3 kişilik odalardan oluşan pansiyonla hizmet verecek okulda sınıf mevcutları 24 ve 30 arasında oluşacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Bu okul idarecisiyle ağrının en iyi okulu olacaktır. Okulu okul yapan idarecisidir. Bu okul sayesinde öğrencilerimiz il dışına gitmeyecektir. Eminimki dört yıl sonra bu okulda mezun olan öğrenciler Türkiye’nin eniyi üniversitelerine yerleşecektir. Doğru okul isabetli idareci seçim il milli eğitimi tebrik ediyorum

SIRADAKİ HABER