Ağrı Hdp Listesi Ysk'ya Takılabilir

Ağrı Hdp Listesi 2 Gün sonra Netleşecek

Ağrı Hdp Listesi Ysk'ya Takılabilir

Hdp Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir,İl Eş Başkanı Maşuk Arpaç ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti yaptı Hdp Standında Hdp Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş'ın bildiri ve fotoğraflarını dağıttı.

 Hdp 26. Dönem Milletvekili ve 27. dönem 2. sıra adayı Dilan Dirayet Taşdemir beraberindeki heyetle Eski Van Caddesindeki esnafları ziyaret etti.Taşdemir esnaf ziyaretinin ardından Cumhuriyet Caddesinde kurulan Hdp Standında bildiri dağıttı.

Gazetemize özel açıklamada bulunan Taşdemir Milletvekilli aday listesinin 2 güne kadar netleşeceğini ifade etti.Taşdemir Ağrı listesinin tartışılmadığı ama listedeki bir arkadaşlarının yasal sorunla karşı karşıya kalabileceğini ifade ederek Lisetnein değişmesi ihtimalinin olduğunu söyledi.

Taşdemir; Lisete üzerinde partimizce tartışılan bir isim yok sadece yasal prosedürlerin tamamlanmasını bekliyoruz .Aday arkadaşlarımızdan birinin seçilme yeterliliğine sahip olmaması ihtimali üzerine bir bekleyiş var o da yarın netleşir ve 2 gün sonra tam kadro Ağrılıların huzrunda oluruz,dedi.

banner47
Taşdemir Ağrı da dört sıfırı hedeflediklerini ifade ederek en kötü ihtimalin 3-1 olduğunun altını çizdi.Taşdemir partilerinin baraj sorunu yaşamayacağınıda sözlerine ekledi.

Taşdemir ve beraberindekiler bildiri dağıttıktan sonra halay çekerek alandan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER