AK Parti ''Ağrı Belediyesinin '' Tayyip Erdoğan'ını Arıyor

AK Parti nobran adaylarla kazanamayacağını anladı. Cumhurbaşkanının ''Kibirlisiniz'' itirafı ile yeni bir aday profili arayışına girdi

AK Parti ''Ağrı Belediyesinin '' Tayyip Erdoğan'ını Arıyor

Ankara kulislerinde yerel seçimlerin öne alınacağı konuşulurken olası erken yerel seçimlerin kasım ayında yapılacağı değerlendiriliyor.

Hürriyet Gazetesinden Nuray Babacan'ın Ak Parti'nin tüm programlarının Eylül Ayından sonra başlayacağına dikkat çektiği haberin detaylarında Ak Parti Kurmaylarının '' Her İle Bir Erdoğan'' aradığının altını çizdi.

Babacan  haberinde ''Parti yöneticilerinin, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için ‘tevazu sahibi, şatafattan uzak duran ve halkın gönlünde karşılığı olan’ isimler aradıklarını dile getirdi.

Ak Parti Kurmaylarının açıklamalarında aday belirleme sürecinde mevcut başkanların ''icraat ve hizmetleri ile değil tevazu ve halkla ilişkilerinin temel kriterler olacağına değinildi.

Kurmaylar ''Her İle Bir Tayyip Erdoğan ''arayışı ile '' El sıkmayan, tevazu göstermeyen, nobran olan, şatafat içinde olanla yola devam etmeyeceğiz''vurgususu yaptılar.

Ağrı da 4 ilçe ve 3 Belde Belediye Başkanı bulunan Ak Partinin kimlerle devam edeceği merakla beklenirken, işinin hayli zor olduğu merkez belediye başkanlığında tercihini kimden yana koyacağıda dillendirilmeye başlandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER