Ak Parti'nin Genç Adayı Propaganda'nın Seyrini Değiştirdi

Ayşe Melek Aslan yaşının çok üstünde siyasi bir olgunluk sergiliyor

Ak Parti'nin Genç Adayı Propaganda'nın Seyrini Değiştirdi

Ak Parti’nin genç Ağrı Milletvekili Adayı Ayşe Melek Aslan İl’in ve Ülke’nin meselelerini yaşından büyük bir olgunlukla sıralayarak yürüttüğü aday adaylığı kampanyasının hedefini anlatarak Ağrılılardan destek istedi.

Ayşe Melek Aslan;Aday adaylığı sürecimizi Ağrı özelinden değerlendirirsek varacağımız nokta Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasamaya katkı sunmanın ötesine geçemeyecektir.

Fakat Ak Prtiile ufku genişleyen gençliğimizin arzusu sadece demokratik temayüllerin Türkiyede hayata geçirilmiş olmasından ibaret değildir.

Ak Parti ile birlikte Ak Parti gençliği dünya siyasetini yakından okuma şansı tanımış ülkemiz üzerinde uygulanmak istenen senaryoların karşısında duruş sergileme kabiliyetini gerçekleştirmiştir.Bunun en yakın örneği hani 15 Temmuz saldırısında göstermiş olduğu duruş ve tavırdır.

Bu sebeple Aday Adaylığı sürecimiz Ağrı özelinden Dünya geneline yürüyen Büyük Türkiye hayalimizin sadece ilk basamağını oluşturmaktadır.

Bizim adaylık sürecimiz tamda buradan baktığınız noktada ;daha yaşanılır bir dünyanın ve medeniyet inşaasının hayat bulduğu Osmanlı’nın banisi Türkiyemiz de bu sorumluluğu görev kabul ederek Mazlum Milletlerin Fedailiğine gönül vermiş Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti Devletine Allah’ın izni ve Milletimizin teveccühü ile ilk başkan olarak seçilmesi kampanyasına destek sunmak amaçlıdır.

Ağrı özelinden Ayşe Melek Aslan olarak başlattığımız kampanyanın ilk durağı Güçlü Türkiye ise nihai hedefi daha yaşanılır bir dünya için Mazlum milletlerin felahıdır.

Bunu bu şekilde tüm Ağrılı hemşehrilerimize duyurmak ve bu sebeple Ak Partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmaları yolunda desteklerini almak için çağrıda bulunuyorum ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER