Latif Birgül Hazırız

Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül yarın seçim olsa sahada hazır durumdayız

Latif Birgül Hazırız

Ak Parti Genel Merkezi 24 Haziran da yapılacak erken genel seçimler için tüm teşkilatları ile hummalı bir çalışma içine gidri.Teşkilatları seçim dışında herhangi bir işle uğraşmamaları noktasında uyaran Ak Parti Genel Merkezi seçimler ve sandıklarda görev alacaklar listesine ilişkin birde açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Ağrı'nın 5. sırada olduğu görüldü.

banner47
AK Parti genel merkez yönetiminin, seçimlerde ve sandıklarda görev alacaklarla ilgili yapılan hazırlıklar konusunda teşkilatlardan istediği raporlara göre, Bingöl ilk sırada yer aldı. 81 il arasında tüm hazırlıklarını tamamlayan, sandık görevlilerini yüzde 100 oranında belirleyen tek il Bingöl olurken, Bingöl’ü sırasıyla Erzincan, Elazığ, Ağrı ve Ardahan takip etti.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül seçimlerde görev alacak sandık başkanları,yönetim ve müşahitler için çalışmalarını tamamladıklarını ve % 100 oranına ulaştıklarını söyledi.Birgül5. sırada olmalarının farklı bir etkenden kaynaklı olabileceğini ifade etti.Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül sahada seçim için bu gün itibari ile hazır olduklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER